TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Ska det vara en extra upphetsande kväll, testa Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit. Setet innehåller allt ni behöver för att experimentera med kittlande elektrosex. Setet består av en stav, som ni styr de elektriska impulserna med, vilka sträcker sig från milda till kraftfulla.

Till staven medföljer 4 utbytbara huvuden i glas som är av unik kvalitet: Det kamformade huvudet ger den mildaste stimulering då den fördelar stötarna mellan ”tänderna”. Med det flata, runda huvudet, kan ni se elektriciteten röra sig inne i huvudet till ”blixten slår ned”. Byt till det ovala huvudet som skickar ut stötarna direkt från spetsen och avsluta med det långa böjda röret som ger mycket intensiva och vibrerande stötar.

Ni kan se kraften från elektroimpulserna genom de lila blixtarna staven skickar ut genom glashuvudet. Prova att släcka eller dämpa ljuset medan ni använder staven så att ni kan se ljusen dansa över varandras mest känsliga områden. Glöm även inte att lyssna när ni möter varandra, staven sänder även ut ett högspännings elektroljud.

Fetish Fantasy Shock Therapy Violet Wand Elektro Sex Starter Kit är något för alla och här har ni många timmar upphetsande lek.

Staven använder inte batterier utan sätts direkt i vägguttaget. Den är heller inte vattentät, så ni rengör den bäst genom att torka av den med en fuktig trasa. Glashuvudena kan tvättas i varmt vatten och tvål och sedan är de klara att användas igen.

Det medföljer också en fin liten ögonbindeln om ni vill leka i ”mörkret”.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL