Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Vibrator var 1

Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-on Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator är en 25 cm lång strap-on med en diameter på 6 cm som kan användas av både kvinnor och män. Invändigt mäter denna ihåliga strap-on 23 cm i längden och 3,25 cm i diameter.

Som kvinna kan du använda denna Hollow Strap-on Vibrator som en vanlig vibrerande strap-on. Som man kan Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On få din penis att kännas ökad i både längd och fyllighet. Vi rekommenderar Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator för er som redan har erfarenhet med strap-on sex.  

Den inbyggda vibratorn i Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On har 7 olika, pulserande vibrationsmönster som kan kontrolleras med den medföljande fjärrkontrollen.

Denna stora och läckra Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator har tillverkats av silikon som är flexibelt och som känns mjukt. Vi rekommenderar at ni använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Fetish Fantasy Stor Hollow Strap-On Vibrator så att den känns extra mjuk och läcker och mer behaglig att föra upp. 

Harness-selen som ingår har smala silikonremmar som är lätta att justera och montera. Remmarna kan justeras på fyra olika ställen så att den passar den som bär den så bra som möjligt. Harness-selen passar upp till 142 cm i midjan.

Ingår: En 29 ml flaska med glidmedel och en 29 ml. flaska med sexleksaksrengöring. 

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful