Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fetish Fantasy Vibrerande Head Teazer Masturbator var 1

Översikt

Få en kittlande blowjobliknande onaniupplevelse när det passar dig med denna vibrerande Head Teazer från Fetish Fantasy.

Masturbatorn omsluter ditt ollon med sin härligt noppriga sleeve och skapar en stram och stimulerande effekt.

Sätt i den kraftiga bulleten i sleeven och experimentera med de 7 olika vibrationsnivåerna för den mest intensiva onaniupplevelsen någonsin.

Du kan också sätta på dig den medföljande ögonbindeln och överlåta fjärrkontrollen åt din partner och låta honom eller henne ta dig till ett explosivt klimax.

Sleevet är tillverkat i mjukt och flexibelt TPR som passar de flesta män. Fjärrkontrollen drivs med 2 x AA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Värdelöst
Usch - 21. dec. 2021
Den är helt värdelöst
En liten besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
En produkt som ser spännande ut, men definitivt inte lever upp till förväntningarna. Låt oss börja med applikationen, det kan göras, men det är definitivt inte något du bara kan göra. Du måste böja och böja lite i applikationsdelen. Jag har provat det några gånger nu för att bilda min åsikt om det, och jag känner mig fortfarande som en tonåring som sätter på en kondom för första gången när jag använder den, men när den väl har applicerats är den faktiskt ganska bekväm. Vibratorn är överlägset den största besvikelsen enligt min mening, det är inte en enorm skillnad i de olika nivåerna och det finns minimal stimulering på grund av vibratorns position, i själva verket får du mer ut av att ta ut vibratorn och hålla upp den på undersidan av huvudet, det ger 100 gånger mer nöje och stimulering, men det tar också bort hela syftet med produkten. Enligt min mening är det definitivt inte värt pengarna
Maskinöversatt från sinful.dk
Dålig produkt
Anonymous - 5. sep. 2022
Svår att sätta på, svårt att få rätt passform och dålig stimulering. Lätt att kasta bort. Konstruktionen är att vibrationerna fortplantar sig genom gummit så det är nog därför det inte är så mycket energi som "når fram"
Maskinöversatt från sinful.dk
Fattig
Anonymous - 4. oct. 2022
Denna produkt är ett fullständigt slöseri med pengar, det är svårt att passa, ännu mer om du har erektion. Stimuli är mycket liten. Komplett dålig upplevelse. Det var billigt men du får vad du betalar för.
Maskinöversatt från sinful.co.uk
Imu
Anonymous - 2. jul. 2021
Det är en snygg enhet, men ineffektiv. Den vibrerar, men den borde ha en sugfunktion, så att den skulle kunna fungera.
Maskinöversatt från sinful.fi

Fetish Fantasy Vibrerande Head Teazer Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful