Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Gummi inpackning för Male Edge och Jes Extender var 1

Gummi inpackning för Male Edge och Jes Extender

129,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Denna gummi-inpackning är bra för dig som använder en penisförlängare och som gärna vill uppnå större komfort samtidigt.

Gummi-inpackningen vecklas ut runt penis innan penisförlängaren monteras och det kommer på så sätt göra att penis hålls på plats och inte skrider ut när förlängningen börjar.

Denna inpackning är lämplig för penisförlängare som Male Edge och Jes Extender som använder ‘traction’ för att uppnå permanent penisförlängning. 

VarumärkeJes-Extender
Vikt (g)5
Full Längd (cm)16
Huvudsakliga materialSudd
FärgSvart
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU14191
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Funkar väldans mycket bättre än bandage
Filip - 2. sep. 2023
Om du ger dig på att försöka skaffa en större penis, köp till den här. Vet inte hur många gånger jag har fått ont av bandaget som kommer med Male Edge. Du kommer, oavsett om du drar bak förhud eller inte, vilja ha något runt penisen när du spänner fast den. Att klämmas fast när man drar åt är en kink jag inte känner passar mig. Himmel vad ont. Hursom; När jag stretchar drar jag bak förhuden för att Edgen ska få bättre fäste bakom ollonet. Under stretchandets gång så tenderar förhuden att vilja krypa tillbaka upp mot ollonet. Vad du än har runt penisen kommer då också åka med. Det som händer då är att bandaget, eller denna gummipackning, följer med och viks in under förhuden. Jag vet inte hur många gånger jag har stått och försiktigt behövt ta loss alltet för att gasbinda gör så in i bängen ont. Med den här gummipackningen? Inga problem. Det är verkligen natt och dag i den aspekten. Andra delar då? Jag kan tycka att den kan vara lite knepigare att få på än bandaget. Om du nyss tvättat den så fäster den inte i sig själv lika bra som när den är torr, och du vill att den greppar tag. Den är även bredare än den gasbinda jag fick med, vilket gör att det sätter lite "krav" på hur stor penis du behöver ha för att den inte ska vika sig. Jag är runt 10cm slak och kan tycka att det är knepigt. Man får trixa lite. Jag upplever att jag inte glider ur lika ofta. Det sker fortfarande, men inte lika ofta. Du klarar dig utan den här, men du vill ha den här. Det är en otrolig komfortskillnad. Förstår inte varför den här inte inkluderas från början.
Så bra!
Christer - 27. jul. 2023
Nu gör det (nästan) inte ont att använda Jez Extendern och färre ”avglidningar”. Denna gummilapp gör det klart bekvämare att använda J.E., vilket gör att det blir tätare mellan omgångarna.
Ett måste
Sųren - 22. aug. 2020
Rekommendera detta för användning med en penisförlängare, när du använder den med förhuden tillbakadragen.
0
Ett måste för penisförlängaren
Sųren - 22. aug. 2020
Precis vad som krävdes för att få ut det bästa av penisförlängaren. Detta gör det bekvämt att bära penisförlängaren i flera timmar åt gången. Har tidigare provat med gasväv. Inte stark nog. Sporttejp är bättre, men inte lika snyggt när det lossnar, då det fastnar och inte har en slät yta.
0
ett måste
trųnder´n - 3. jan. 2020
minskar obehag och gör att silikonremmen sitter bättre och minskar ömhet/obehag på huden. tvätta med tvål före användning. då passar den / självhäftande.
0
Absolut nödvändig
John - 28. oct. 2016
Det vill säga, den här produkten är nästan oumbärlig för jes extender och andra förlängare. Innan hade jag problem med att den alltid sakta men säkert ramlade av, förlängaren hade inget grepp. Denna är gjord av silikon och fäster bra på sig själv. Kämpar inte längre med att det faller av längre :) Rekommenderar starkt denna.
0
Lösning.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ultratunn och lätthäftande, så att inget glider av. Gör vad den ska göra och bör ingå i standardpaketet.
Maskinöversatt från sinful.dk
Skydd av gummi
Anonymous - 4. aug. 2023
Materialet är tunt och går lätt sönder. Det fina är att produkten är självhäftande, så när du har lindat in den för att skydda din penis behöver du inte tejper etc. för att hålla produkten på plats. Produkten är lätt att tvätta, vilket återigen gör att den håller sig fast vid sig själv bättre. Jag lade en bit tyg under gummiöverdraget som en kudde eftersom produkten fastnade lite i förhuden och kändes lite obekväm när den togs bort. Trots detta var det ingen höjdare att använda extendern under längre perioder med detta.
Maskinöversatt från sinful.fi
Köp inte
Anonymous - 13. mar. 2024
Köpte denna produkt för att få bättre grepp för att måla Edge. Fungerade extremt dåligt. Kan varken använda denna produkt eller måla Edge då de inte fäster runt glansen. Nu ligger båda produkterna bara i en låda och samlar damm
Maskinöversatt från sinful.no
Positiv erfarenhet av denna produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Den här gummimasken gjorde susen. Nu kan jag använda färgkanten med full styrka under längre tidsperioder utan att det blir ömt och smärtsamt. Rekommenderas varmt.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful