TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Jes Extender

Med Jes Extender kan du uppfylla drömmen om en större och fylligare penis på ett säkert och komfortabelt sätt. Produkterna är noggrant testade och resultaten kliniskt bevisade, så det är inte svårt att förstå varför Jes Extender idag har över 500 000 nöjda kunder världen över.

Jes Extender - Penisförlängaren som revolutionerade världen

Få en permanent längre penis

1994 skedde något som förändrade världen. Revolutionen skedde under radarn för flesta människor, men för många män var det ett avgörande år. Då såg nämligen Jes Extender dagens ljus, och den danska penisförlängaren blev snabbt en stor succé. Plötsligt kunde män över hela världen på ett naturligt, säkert och bekvämt sätt få en längre penis. Dagarna med piller eller tvivelaktiga kirurgiska ingrepp var nu över. Med Jes Extender ökar du inte bara storleken på din penis, du förstärker också känsligheten under sex vilket därmed förbättrar ditt sexliv. Många män får också ett bättre självförtroende, så det finns många fördelar med att använda en produkt som denna.

Jes Bech Méller är mannen bakom Jes Extender. Hans önskan var att ta fram ett smärtfritt alternativ till de penisförlängare som redan fanns på marknaden. Dessutom ville han skapa ett långvarigt resultat, som kunde glädja användarna så mycket som möjligt. Med Jes Extender lyckades han med båda delarna. Inom loppet av de första 5 åren såldes över 100 000 exemplar världen över, och under de kommande åren mångdubblades försäljningen, när produkten utvecklades och lanserades i alltfler länder. Idag har märket över en halv miljon tillfredsställda kunder.

Så fungerar Jes Extender

Jes Extender är en av de mest unika produkterna för penisförlängning på marknaden, med resultat som är både medicinskt och kliniskt bevisade. Produkten har sedan 1994 rekommenderats av läkare, till patienter som har en önskan om att få en större penis. Förklaringen kring produktens framgång finns i den manliga anatomin: Penisen består av tre svällkroppar, två större och en mindre. De två större svällkropparna består av släta muskelceller. När Jes Extender sätts på penis töjs den på ett smärtfritt och naturligt sätt. Töjningen gör att muskelcellerna delar sig på mitten och skapar två ny celler, en medicinsk process som kallas cytokines. Vid regelbunden användning över en längre tidsperiod, ökar penisens längd och omkrets. Det här är alltså inget hokuspokus, utan det är helt enkelt bara en penisförlängare som håller vad den lovar.

Om du har några frågor om hur Jes Extender fungerar så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. De har stor kunskap om hela vårt sortiment, och de kan alltid vägleda dig till hur du ska använda din nya vara. För vi vet att man med en sådan här produkt hanterar något av de allra heligaste, och därför är det viktigt för oss att du känner dig både välinformerad och trygg när du använder din.

Jes-Extender: dansk design och hög kvalitet

Jes-Extender finns nämligen i flera olika versioner. Det ursprungliga originalet finns fortfarande att köpa, och den är idag en av marknadens mest populära och bästsäljande produkter inom denna kategori. Vill du ha en mer utvecklad version eller lite extra lyx, kan du istället välja någon av de senare modellerna. Varför inte en med en läcker förvaringsask av titan, eller den exklusiva Jes-Extender Gold Edition, där produkten är täckt av 24 karats guld? Oavsett vilken Jes-Extender du väljer, kan du vara säker på att du får en penisförlängare av den allra högsta och bästa kvaliteten. Den är tillverkad i rostfritt stål och medicinsk plast, och det medföljer en fin ask till förvaring, samt en DVD med instruktioner om hur du kommer igång med din användning.

Om du går runt och drömmer om att få en större penis så kan du nu göra något åt det. Med en av produkterna från Jes-Extender kan du öka längden på din penis med upp till 24% och omkretsen med upp till 19%. Du får det mest optimala resultatet om du använder penisförlängaren 2-4 timmar dagligen i 6-18 månader, men ju längre du använder den, desto större blir resultatet. Du kan utan problem använda den dagligen, eftersom du både kan sova med den och bära den under dina vanliga kläder.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL