Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar var 1

Översikt

Happy Rabbit G-Spot Uppladdningsbar Vibrator är en ljudsvag G-punkts vibrator med hela 2 kraftiga motorer och en klitorisstimulator. De 3 invändiga motorer är synkroniserade så du får en oöverträffad stimulation av dina mest känsliga områden samtidigt.

En extra bra sak med Happy Rabbit G-Spot vibratorn är att de kraftiga motorerna är ljudsvaga, även på högsta nivån. Med sina 13,3 cm som kan föras in och med en max diameter på 4,3 cm är Happy Rabbit G-Spot vibratorn ergonomiskt riktigt utformad till att stimulera din G-punkt.

De 2 motorerna styrs med två knappar som finns i vibratorns botten. Du väljer själv om du bara vill ha klitorisstimulatorn på, eller om det bara ska vara staven som är på eller om du vill ha allt på, på en gång för mer intens stimulation. Därefter kan du välja mellan 3 olika vibrationshastigheter och 2 vibrationsmönster.

Den uppladdningsbara Happy Rabbit G-Spot Vibrator har framställts i silikon i hög kvalitet och är därför 100 % latex och ftalatfri. Använd Happy Rabbit G-Spot tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så att den är lättare att föra upp och du på så sätt får en ännu mjukare, lenare och behaglig upplevelse.

Med Happy Rabbit G-Spot Vibrator slipper du för att byta batterier - du sätter bara i vibratorn i laddaren och så är den klar till nästa gpng. En laddning ger 2 timmars njutning. Vi rekommenderar att du laddar din Happy Rabbit i 6 timmar första gången du laddar den.

Happy Rabbit levereras i en vacker presentask. En satängpåse för förvaring är inkluderat samt en laddare och en instruktionsbok.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Happy Rabbit G-spot Vibrator Uppladdningsbar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful