Happy Rabbit

Happy Rabbit är en serie sexleksaker som innehåller lite av varje. Om du letar efter en ny vibrator eller kanske en analplugg som kan få dig att se extra bra ut bakifrån så ska du stanna kvar på den här sidan.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 6 produkter

Happy Rabbit - Exklusiva vibratorer

Happy Rabbit är en serie av exklusiva vibratorer som är gjoda av silkeslent och flexibelt silikon av hög kvalitet. Det underbara materialet bidrar till att sexleksaken upplevs extremt njutningsfull. Använder du vibratorn med ett vattenbaserat glidmedel blir upplevelsen ännu bättre.

Serien består av tre stycken olika vibratorer som alla är uppladdningsbara. Var och en av vibratorerna är utrustad med hela tre kraftfulla motorer utöver klitorisstimulatorn. Happy Rabbit kan fås både som G-Punktsvibrator, Realistisk Vibrator och Natural Vibrator.

Alla vibratorer från Happy Rabbit är användarvänliga och enkla att manövrera. Den lilla knappen kontrollerar klitorisstimulatorns vibrationshastighet, samtidigt som den större knappen styr över motorerna i skaftet och deras olika vibrationslägen. När du köper en vibrator från Happy Rabbit kan du vara säker på att du får kraftfulla men tystlåtna vibrationer.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se