Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Hitachi Magic Wand var 1

Hitachi Magic Wand

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Hitachi Magic Wand Uppladdningsbar Personal Massager är en extremt kraftfull vibrator till dig som föredrar intensiv klitorisstimulering eller kanske inte riktigt har funnit en vibrator som kan ge dig orgasm ännu.

Vibratorn är en vidareutveclking av den ursprungliga Hitachi Magic Wand, berömd och beryktad för sina otroligt kraftiga vibrationer. Det är en av de mest kända och eftertraktade vibrerande massagestavarna i världen. Wanden har vunnit pris för "Årets produkt" på världsberömda Xbiz Award 2016.

Det nya med denna Hitachi Magic Wand är att den är uppladdningsbar medan originalet måste strömanslutas. Men det betyder inte att massagern har mist något av sin kraft. Efter 3 timmars laddning är den klar att använda. Den är till och med så kraftig att det rekommenderas att du bara använder den max 20 minuter åt gången.

Hitachi Magic Wand Uppladdningsbar Personal Massager har både 4 allmänna vibrationsmöjligheter och 4 olika pulseringsnivåer. Om du applicerar lite glidmedel på massagehuvudet kommer upplevelsen att kännas ännu mer sensuell och intensiv.

Det effektiva vibrerande huvudet är tillverkat i silikon som känns mjukt och härligt både på klitoris och på andra ställen på kroppen.

Den är inte vattentät och själva staven ska därför torkas med en torr och ren trasa. Vibratorhuvudet är tillverkad i mjuk silikon och denna rengör du bäst genom att använda sexleksaksrengörare innan du torkar av.

Den är utnämnd som vinnare i ett test utfört av danska tidningen Ekstrabladet.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful