Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Magic Wand

Om du vill ha en extra kraftfull vibrator som verkligen kan ge dig njutning? Då ska du unna dig själv att prova en Magic Wand vibrator! Magic Wand är en av de mest kraftfulla vibratorer som finns och förutom att vara perfekta för klitorisstimulation är den idealisk för ömma muskler. Orsaken till att Magic Wand är så kraftfull är faktiskt att den ursprungligen skapades för kroppsmassage.

Här på Sinful.se har vi ett stort urval av Magic Wand vibratorer i olika färger och storlekar - du kan till och med välja om du föredrar en batteridriven Magic Wand så att du har största möjliga rörelsefrihet eller en Magic Wand med sladd som kan njutas av så länge du har lust med. Få ännu mer njutning av din Magic Wand: Prova den tillsammans med en av de olika sorter av tillbehör för extra retande och intens stimulation. Vi rekommenderar att du läser vår guide till Magic Wands om du undrar vilken Magic Wand som passar dig bäst.

Magic Wand-vibratorn är en av de mest kraftfulla vibratorer på marknaden. Faktum är att de vibrerar med en sådan kraftfullhet att de även är väl lämpade för kroppsmassage. Letar du efter en med mindre kraft, hoppa sedan till vårt övergripande och stora vibrator sortiment.

Alla produkter
Sida 1 av 2

Vara 1 till 48 av totalt

Sida 1 av 2

Vara 1 till 48 av totalt

Magic wand - Den fräckaste trollstaven som finns