Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jes Extender Silver Standard Penisförlängare var 1

Översikt

Undersökningar visar att många män inte är nöjda med storleken på sin penis. Jes Extender kan hjälpa dig med att förstora din penis med en naturlig, säker och dokumenterad metod.

Denna Jes Extender Silver är belagd med rent sterlingsilver och levereras i en stilfull mahognyask tillsammans med 8 stycken extra förlängningsdelar, för en mer preciserad användning, samt ett extra mjukt frontstycke för maximal komfort.

Jes Extender är enkel att använda, och är därför en av de bästa produkterna i världen för män som vill förstora sin penis. Hittills har över 500.000 män uppnått lyckade resultat med Jes Extender.

Vilket resultat du uppnår med Extendern beror på hur länge du använder penisförlängaren. Ju fler timmar du använder din Jes Extender, ju större och längre blir också det  resultat du får.

Det uppnånna resultatet är permanet. Det innebär att den storlek du får efter att du använt din penisförlängare består även när du väljer att eventuellt sluta använda Jes Extender.

Efter uppstartsfasen rekommenderas du att använda Jes Extender i 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid då du kan sova med den på), vilket kommer ge resultat redan efter 2-3 månader.

OBS! Ringen på Jes Extender som omsluter penisroten är ca. 4,1 cm i diameter. Det bör du vara medveten om, ifall din penis är bredare än så i slakt tillstånd.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Den fungerade
Axel - 13. oct. 2019
min penis blev större. dock blev den krokig.
Bra produkt
Anonymous - 12. dec. 2019
Produkten är det bästa som någonsin har hänt mig och Fatima. Vi har aldrig varit lyckligare.
Maskinöversatt från sinful.dk
För dyr, obekväm och otymplig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta var kanske den bästa produkten på marknaden för 20 år sedan. Detta gäller inte idag. För att få en permanent förlängning måste penis vara under stress/förlängning så länge som möjligt. Detta gör det svårt när det är för smärtsamt att bära. Problemet med detta system är att det "stryper" penishuvudet när man spänner fast det. Och för att få en tillfredsställande sträckning i penis måste du dra åt den tillräckligt för att förhindra att penishuvudet glider ut. Den intensiva smärtan när du känner att du börjar glida ut och huden på penishuvudet kommer i kläm är något jag inte skulle önska någon. En konsekvens av att behöva dra åt det är att penishuvudet förlorar blodflödet och du måste regelbundet ta bort systemet och massera in friskt blod igen. Sov inte med detta system, du riskerar kallbrand i penisen. För att sammanfatta: Mycket besvärligt, obekvämt och överprissatt. Upplevde frekvent klämning, smärta och allmänt obehag. Obehaget kan minskas något genom att linda silikontape eller tyg runt penishuvudet innan du spänner fast det. Rekommendation: Leta efter alternativ baserade på "vakuum" på penishuvudet som inte stoppar blodflödet. Lyckligtvis finns det andrahandstillverkare som har skapat ett vakuumbaserat fästsystem som passar JES extender om du redan har produkten.
Maskinöversatt från sinful.no

Jes Extender Silver Standard Penisförlängare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful