Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Fingervibrator var 1

Jimmyjane Hello Touch X Black Elektro Fingervibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Den nya Jimmyjane Hello Touch X Black Fingervibrator kan inte bara vibrera, utan den kan nämligen också skicka ut elektroimpulser. Fingervibratorn kan användas såväl till solo- som parlekar. Till följd av sina extremt effektiva elektroimpulser är Hello Touch oerhört populär inom SM-miljön. Du kan använda Hello Touch X Black Finger Vibrator för både vanlig massage, och till lite mer "kinky" stimulans.

Fingervibratorn består av två set med fingerpads - ett par för vibrationer, och ett par för elektrostimulans. Fingerkuddarna har en fästmekanik som består av flexibelt silikon, som kan dras över fingerspetsarna och kopplas med en sladd till en manschett. Manschetten är gjord av ett mjukt neopren-liknande material, som sätts på handleden och dessutom förvarar det uppladdningsbara batteriet. Det är också på manschetten som du sätter på, stänger av och styr över vibrationerna eller elektroimpulserna.

Du kan byta mellan de två olika fingerkuddsseten: om du vill experimentera med elektriska impulser så väljer du dem med två små "metallknoppar" i rostfritt stål på. När du använder "elektrokuddarna" kan du välja mellan 10 olika nivåer på den elektriska styrkan, och 6 olika pulserande nivåer. Elektroimpulserar tillför en helt ny dimension till både förspel, massage, BDSM-lekar och sex.

Vid beröring framkallar elektroimpulserna en unik, kittlande känsla och ger ifrån sig njutningsfulla "stötar", som ni gradvist kan höja styrkan på. Vi rekommenderar att ni börjar med att testa elektroderna på mindre känslosamma områden, exempelvis på låren och armarna. När ni har lärt känna impulserna och dess styrka, kan ni försöka er på de lite mer intima delarna. Med så pass kraftfulla impulser finns det stor chans för att framkalla riktigt lustfyllda upplevelser.

Hello Touch är väldigt diskret och nästintill ljudlös. Eftersom att den är 100 % vattentät kan den användas både invändigt och utvändigt - och dessutom tas med in i duschen. Det är endast fantasin som sätter gränser. Fingervibratorn är gjord av medicinskt silikon och rostfritt stål. Du laddar den med hjälp av en medföljande USB-sladd. Efter full uppladdning kan Hello Touch användas i 40 minuter om du använder dig av vibrationer, och i 3 timmar om du använder den elektriska stimulansen.

Glöm inte att alltid rengöra din sexleksak efter användning för att bibehålla en god hygien.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra kvalitet, men lite skakningar
Anonymous - 11. mar. 2017
Trevlig och trevlig produkt, men de medföljande batterierna (som är mycket speciella) är något dyra att förnya. Vibrationerna kan vara ett problem i fingrarna efter 5 minuter, särskilt för att elastiken runt motorn är mycket tät (även med små fingrar). Om du är mycket känslig på klitoris kan det mycket väl kunna ge en orgasm, men annars är vibrationerna för små för att verkligen ge en stor kick. Det är dock en skön och mysig känsla att bli smekt med dessa 2-fingermotorer som kan komma in på alla ställen. Men de fungerar inte som en riktig massage. Vibrationerna är alldeles för svaga.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful