JimmyJane

JimmyJane erbjuder unika och innovativa sexleksaker med stilren design. De håller fokus på lyx och tillverkar därför produkterna i de bästa kvalitetsmaterialen. 

Jimmyjane - När design och kvalitet går hand i hand

Ge livet en sexig twist med Jimmyjane

Då Ethan Imboden 2003 besökte en mässa för sexleksaker visste han inte att det skulle leda till att hans liv tog en ny och oväntad vändning. Ethan var en designer med en bakgrund som ingenjör och hade tidigare arbetet med stora märken som Nike, Ford och Ecco. Under besöket på sexleksaksmässan gick det upp för Ethan att han kunde design sexleksaker som både såg ut och fungerade bättre än något av det som fanns på mässan. Sagt och gjort, ett år senare, 2004, såg Jimmyjane dagens ljus.

Jimmyjane är ett design-fokuserat märke som grundades med ett mål om att ge livet en sexig twist. Meningen med deras sexleksaker är att de ska ge njutning, stärka bandet mellan människor och skapa nya möjligheter. Jimmyjane önskar inte att diktera vad sex ska vara eller hur sexualitet ska definieras. Deras sexleksaker ger dig möjlighet att experimentera, utforska och utmana på dina och (din partners) villkor. Jimmyjane ger dig inte bara en produkt som ser bra ut. Du får också sexleksaker som fungerar och som kommer att öppna upp nya former av lekmöjligheter och en värld av njutning.

Jimmyjane - Sexleksaker i alla former och färger

Vi har alla olika preferenser - och tur är väl det. När det kommer till sexleksaker föredrar några yttre stimulering, medan andra föredrar inre. Lyckligtvis har Jimmyjane en produkt för alla. Jimmyjane FORM 2 är en av de mest populära produkterna. Den effektiva klitorisvibratorn har vunnit flera tester och priser för sin innovativa design med två spetsar som omfamnar klitoris för en mer intensiv och kittlande stimulering. FORM 2 kan både användas till sololek och till fräcka parlekar. Om du vill glädja din partner kan du också ge honom eller henne fingervibratorn Jimmyjane Hello Touch. Med den smarta vibratorn kan du förvandla din hand till en vibrerande källa för njutning och gå på upptäcktsfärd i och över din partners kropp.

Till skillnad från många andra märken har Jimmyjane ett förhållandevis litet sortiment, men det finns det goda skäl för. Jimmyjane tar nämligen god tid på sig att utveckla och testa sina produkter. På det sättet är de helt säkra på att en ny produkt fungerar när den lanseras. Allt ifrån de olika vibrationerna till känslan av de silkesmjuka silikonet tillhör en högre klass. När du köper sexleksaker från Jimmyjane kan du alltså vara säker på att du får en av de allra bästa produkterna på marknaden.

Jimmyjane är för alla

En stor del av produkterna i Jimmyjanes sortiment är vibratorer och det kan få några män eller par att tro att Jimmyjane inte är något för dem. Men det stämmer inte. Jimmyjane är för och till alla. Önskar du och din partner att krydda upp ert sexliv? Då kan ni både använda en av de prisvinnande vibratorerna till ett fräckt förspel, men ni kan också köpa den innovativa massagestenen. Skäm bort varandra med en läcker varm massage och se vad det leder till. Kan du som man tänka dig en extra intensiv onaniupplevelse? Prova Jimmyjane Hello Touch fingervibrator. Den finns både med vanliga vibrationer och elektriska impulser för när du riktigt är i stöten.

Om du är osäker på vilken sexleksak från Jimmyjane du ska välja eller har du en fråga om en av produkterna, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du kan både skriva till oss på mejl och ringa till oss på telefon. Vi sitter redo att ge råd och vägleda dig så du får en produkt som passar dig och ditt behov perfekt. Oavsett vilken produkt du väljer från Jimmyjane kan du vara säker på att du får en sexleksak av hög kvalitet som känns lika bra som den ser ut.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se