Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbator och Pearl2 Vibrator var 1

Översikt

Krydda till långdistansförhållandet med detta exklusiva Interactive Couple Set från Kiiroo. Setet innehåller en Onyx+ masturbator och en Pearl2 vibrator, två produkter som kan användas var för sig, eller kopplas samman så att ni får känslan av att ha sex med varandra även på avstånd.

Hon tas om hand av den stiliga dildovibratorn Pearl2. En tekniskt sett avancerad vibrator med rörelsekänsliga sensorer och en anatomiskt böjd form som gör att den stöter emot G-punkten på bästa sätt.

Samtidigt kan han njuta av den mycket realistiska känslan i Onyx+ masturbatorn, som även den har rörelsesensorer. Invändigt har dessutom en knottrig sleeve. När du tränger in i den mjuka öppningen stimuleras din penis av 10 ringar, som både drar ihop sig rytmiskt och rör sig upp och ner längs skaftet. Du kan få ända upp till 140 drag per minut, om du känner för det.

Båda produkter kan användas som de är, men du kan även låta din partner ta kontroll över ditt klimax via FeelConnect-appen. I appen kan ni dessutom hitta ett stort utbud av interaktiva vuxenfilmer och kittlande spel.

För att Pearl och Onyx ska kunna användas tillsammans med en partner, måste de kopplas ihop via en dator med Bluetooth. Därefter kommer era rörelser och muskelsammandragningar registreras och överföras mellan leksakerna, så att ni får den ultimata virtual reality-sexupplevelsen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lite besvärlig men stygg
Sean - 22. jul. 2019
lyckades inte använda det fullt ut då det är lite krångligt att sätta upp och länka i appen. Herrdelen gick sönder 2 gånger om jag fick nya produkter, så nu väntar jag på att en nyare uppgraderad version ska komma.
0
Styr bort
Martin - 7. jul. 2021
Produkten kommer i en ganska sexig förpackning och ser underbar ut när du öppnar den. Men flickvännen var inte nöjd med vibrationerna. Den var för svag och obekväm att hålla i. Onyx+ var inte mycket att skryta med heller. Kopplingen till interaktiva videor är svår och utbudet är litet. När det kommer till anledningen till att vi köpte produkten så fanns det möjlighet att koppla dessa online. Vi ville att vårt långdistansförhållande skulle vara lite mer spännande. Detta var inte som annonserat. Man ska "känna" partnerns inställningar osv. Funkar uselt för att säga det så. En produkt med en bra idé, men usel utförande.
0
Komplicerat att få att fungera för par.
Anonymous - 13. mar. 2024
Gnistan går ur upplevelsen när du måste kämpa för att para ihop enheterna. Dessutom är mannens del väldigt ostimulerande och flickans del väldigt aggressiv.
Maskinöversatt från sinful.dk
Kiiroo pearl 2 satte jag 5 stjärnor ochb för onyx+ 2 stjärnor
Anonymous - 13. mar. 2024
Hej, Bra kontakt med Sinful som är mycket lyhörd, transportör lite lång. Kiiroo registreringskoderna var inte giltiga, kiiroo var lite lång att ändra dem. För kiiroo pearl 2 produkter ger jag 5 stjärnor och för onyx+ 2 stjärnor.
Maskinöversatt från sinful.fr

Kiiroo Interactive Couple Set Onyx+ Masturbator och Pearl2 Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful