Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator var 1

Kiiro Couple Interaktiv Vibrator och Masturbator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Är du och din partner ofta ute och reser eller har ni kanske ett distansförhållande som börjar gå er på nerverna? Då är Kiiroo Couple Interkativ Vibrator och Masturbator det perfekta valet för er. Komponenterna gör det möjligt för er att njuta av "intimt" sex även om ni nu befinner er på varsin sida av jordklotet. Ni kan såklart också använda settet för att liva upp det vanliga sexlivet.

Settet består av två komponenter varav en är den tryck- och rörelsekänsliga vibratordildon Pearl. Dildon registrerar alla rörelser och tryckförändringar som den utsätts för och överför sedan rörelserna via ett datorpogram till Onyx-masturbatorn. Onyx har en inbyggd sensor som registrerar all information om Pearls rörelser. På så sätt kan också er distansierade njutning bli intim.

Förutom att "röra" varandra kan ni också se och höra varandra med hjälp av det medföljande videosamtalsprogrammet.

Både Pearl och Onyx kan användas oberoende av varandra via manuell styrning. Pearl har 5 olika vibrationslägen och kan användas så väl som klitorisstimulator som dildovibrator. Onyx har ett innanmäte som är gjort av Fleshlight SuperSkin och ser till att du får en verklighetstrogen stimulering. Masturbatorn stimulerar dig inte bara genom att röra sig upp och ner utan drar också ihop sig runt penisen precis som en riktigt vagina gör.

Både Pearl och Onyx är vattentäta och kan därför enkelt rengöras med varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

De som står bakom Kiiroo vann priset "New Pleasure Products Company of the Year" för de två oerhört nytänkande produkterna på den årliga galan Xbix Awards.

Settet innehåller 1 x Pearl-vibrator, 1 x Onyx-masturbator, USB-kabel, bruksanvisning (på engelska), glidmedel, programvaruinstruktioner och en förvaringspåse.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful