Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Keon Masturbator Set Feel Britney Amber var 1

Kiiroo Keon Masturbator Set Feel Britney Amber

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ta fullständig kontroll över din egen njutning genom att vara den som styr både strokes och hastighet när du masturberar handsfree. Keon levereras med en sleeve från bombnedslaget Britney Ambers. Glid förbi hennes perfekt gjutna öppning till de många kammrarna med skön textur. Den kommer helt säkert att få dig att vilja komma tillbaka, om och om igen.

Anslut din Keon masturbator till gratisappen FeelConnect, så att du kan leka med din partner oavsett var i världen de befinner sig. Ni kan ringa videosamtal, skicka sms till varandra och till och med ansluta Kiiroo Keon till din partners Kiiroo-enhet, så att ni kan släcka varandras törst på avstånd.

Få tillgång till massor av hett material via appen, där det interaktiva läget låter dig synkronisera din enhet med sexiga filmer och livewebbkameror. Allt som du ser är möjligt att känna i realtid

Rengöringen är enkel; ta helt enkelt bort sleeven från fodralet, skölj sleeven och låt den sen lufttorka. Vi rekommenderar att du använder ett förnyande pulver efter varje session för att hålla din masturbator mjuk och smidig.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful