Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator var 1

Översikt

Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator är en revolutionerande onaniprodukt för män som också kan användas som par då ni vill njuta av varandra på distans.

Onyx kan förbindas med en annan Onyx-masturbator eller med en Kiroo Pearl Interaktiv Dildo, som du också kan köpa här i nätbutiken. På så sätt kan du och din partner njuta av varandra även om ni befinner er på varsin sida av jordklotet.

På insidan består Kiiro Onyx av ett mjukt och skönt Fleshlight-sleeve. Tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel kan onaniprodukten stimulera dig oerhört realistiskt.

Om du förbinder din Onyx med den interaktiva Pearl-dildon kommer du känna av när, och på vilket sätt, hon använder dildon på. Därmed upplevs stimulansen nästintill som att ni är på samma plats och njuter av varandra.

Dildon har en rad olika rörelsesensorer som registrerar alla muskelsammandragningar som sker i hennes underliv. Informationen som samlas upp omvandlas sedan till signaler som skickas till din masturbator, som i sin tur stimulerar dig utefter hennes rörelser.

Om du istället förbinder din masturbator med en annan Onyx-masturbator, kan du och din partner fjärrstyra varandras njutning med hjälp av touch-panelen som sitter på framsidan av Onyx.

Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator förbinds med din dator via Bluetooth och ett unikt chattprogram som ni också kan använda för upphetsande videosamtal.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kiiroo Onyx Interaktiv Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful