Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Titan Feel Pornstar Masturbator var 1

Översikt

Drömmer du om en upphetsande och explosiv sexupplevelse tillsammans med din favoritporrstjärna är Kiiroo Titan Feel Pornstar Masturbator produkten för dig.

Den handhållna och tystlåtna masturbatorn har hela 9 bulletvibratorer, som kittlar dig i olika mönster och hastigheter för en extremt intensiv stimulering. Den inre real-feel sleeven är mjuk och realistisk.

I FeelConnect-appen får du tillgång till en mängd olika vuxenfilmer. Tack vare den unika touch-sensitive-teknologin kommer du att kunna känna varenda en av rörelserna från filmen inne i den interaktiva masturbatorn, vilket ger dig en häftig VR-upplevelse. 

Kiiroo Titan kan även användas för fräckt långdistanssex, där din partners rörelser och muskelsammandragningar överförs till sleeven när hen använder en Kiiroo-produkt samtidigt (säljs separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
kan bara beskrivas som "meh"
lasha - 11. may. 2021
den är inte nödvändigtvis dålig, men skulle inte heller säga att den är bra ... man får exakt samma ut av att köpa en vibratorkula och en vanlig onaniprodukt för halva priset. huvudpunkter: * plasten på produkten verkar tunn och ömtålig. * materialet på sleeven känns okej vid användning, men texturen ger inte så mycket, och är ganska skör, vilket gör det svårt att ta sig ur "maskinen" för att rengöra den utan att skada den. * vibratorn kommer att höras om du bor med andra. * vibrationerna är meh då de olika kulorna sitter ganska långt ifrån varandra. om det hade kostat hälften så mycket hade det kanske varit värt det, men för över 1000 SEK vore det bättre att hitta en annan produkt istället, så jag kan inte precis säga att den är värd pengarna, även med god vilja, och jag önskar att jag hade själv köpt en annan produkt...
0
Väldigt krånglig
Manse - - 26. jul. 2020
Otroligt svår att rengöra, och det tar väldigt lång tid att koppla upp sig till olika sidor, och då är det ett stort minus att man bara kan använda Ipad, Iphone eller android-telefon för att koppla upp sig, Datorn fungerar inte om det inte är en chrome book. Och även om det står att du får 1500 "mynt" med den så kan den inte bara kopplas till Feel Me-appen då det inte finns någon skanningskod med som den kräver. Den låter otroligt mycket trots att den säger att den är tyst. Hörlurar hjälper lite med det, och ja jag lyckades komma efter flera försök, men Arghhh den lyckas inte på något sätt leva upp till att känna att man var där . Och återigen, jag har ännu inte lyckats ansluta till hemsidan som kommer med 1500 mynt. Eftersom det inte går att välja i Feel me-appen ??? Inte värt pengarna, en fleshlight är bättre om jag ska vara ärlig. Och nu är det här inte den första produkten jag provade, jag är väldigt besviken och hade kanske satt för höga förväntningar, men utifrån priset hade jag förväntat mig mycket mer.
0
Inte 1300 vara
Anonymous - 9. jun. 2022
Var inte
Maskinöversatt från sinful.dk

Kiiroo Titan Feel Pornstar Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful