Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorset till Par var 1

Översikt

Reser du eller din partner mycket, eller bor ni kanske i olika städer? Med detta set från Kiiroo kan ni fortsätta vara intima med varandra, även om det fysiska avståndet är stort. Det kan lindra saknaden en smula, och få distansen att kännas lite kortare.

Vibratorn och onaneraren kan kommunicera med varandra, vilket innebär att när ni använder dem samtidigt så matchar de varandras vibrationer och rörelser för att imitera ett äkta samlag.

Pearl är rörelsekänslig och registrerar rörelserna när den förs in och ut genom vaginan. Dessa rörelser kan sedan kännas av i Titan-masturbatorn. Både Pearl och Titan kan kopplas upp mot vuxenfilmer via FeelConnect-appen och på så sätt skapa en VR-upplevelse utöver det vanliga.

Genom en säker förbindelse kan ni också träffas via webcam, så ni kan se varandra under den fräcka stunden. Både vibratorn och onaneraren kan naturligtvis också användas på egen hand, utan att blanda in en partner.

När vi räknar in den interaktiva förbindelsen har Pearl 2 inställningar och Titan 7. Pearl är klädd i silkeslent silikon, och Titan har en mjuk sleeve av TPE som ger en mycket realistisk känsla.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kiiroo Titan & Pearl2 Vibratorset till Par

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful