Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO Bridal Pleasure Set var 1

LELO Bridal Pleasure Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Letar du efter morgongåvan till din kommande maka eller make? Då är LELOs Bridal Pleasure den perfekta gåvan som med säkerhet kommer att skapa stor glädje och njutning för er båda. LELO Bridal Pleasure set är för er som säger ’ja’ till ett långt liv med intimitet och smekning och er som verkligen vill skämma bort varandra.

Setet består av en vacker blindfold, en exklusiv parvibrator och en mjuk teaser ring i en elegant design - den perfekta leksaken för hängivna stunder i erotikens tecken, självklart gjorda i mjuka, vita nyanser som passar till bröllopet.

Blindfolden som har gjorts i mocka och silke och som har pyntats med små pärlor över ögonen används för att täcka ögonen så kroppens andra sanser väcks och man ännu lättare kan känna beröringar. Därmed får ni ännu större retande när ni anväder teaser ringen vars vita mocka fransar ger en kittlande och sensuell känsla när den dras över huden.

Bridal Pleasure setet fulländas med den vackra och eleganta Noa parvibratorn som bäras av kvinnan under sex så hun uppnår klitoris stimulation samtidigt med att ni njuter varandra. Noa kontrolleras lätt med en enkel knapp på vibratorn och ni får hela 6 olika och tysta vibrationslägen att välja mellan.

Den uppladdningsbara Noa parvibrator har framställts i medicinskt silikon som både gör den mjuk att röra vid och otroligt behaglig att använda. Vi rekommenderar att ni använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn, eftersom den på så sätt är mer behaglig att föra upp och upplevelsen blir ännu bättre. 

Njut varandra och Noa där ni har lust: Vibratorn är nämligen 100 % vattentät och kan därför också njutas i duschen. 

Ingår: LELO Bridal Pleasure levereras i en vacker och diskret presentask som kan användas åt förvaring. Setet innehåller också en illustrerad ’Lovers Guide’ som ger inspiration till sexställningar som får det bästa ut av parvibratorn, samt en USB-laddare.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful