ENDAST IDAG: FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt var 1

LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Vetenskap har aldrig varit så här tillfredsställande förr! Genom att använda inte bara en, utan två kraftiga motorer, kan F1s kombinera vanliga vibrationer med intensiva ljudvågor och stimulera din penis från alla håll - samtidigt.

Det är inte enbart nervändarna i huden som blir tillfredsställda, LELO:s revolutionerande SenSonic-teknik ser till att ljudvågorna resonerar genom hela din penis. Cruise Control-funktionen ser dessutom till att intensiteten förblir densamma genom hela äventyret, så att du inte får en effektminskning i en kritiskt kurva.

F1s har 10 högteknologiska prestationssensorer som rapporterar in dina bedrifter till LELO F1s App. Har du erfarenhet av kodning och programutveckling kan du även använda appens Software Development Kit, med vars hjälp du kan experimentera, följa din egen utveckling och forma din framtida användning, och därigenom hur du vill njuta nästa gång.

Den inre sleeven är gjord av supermjukt, naturtroget silikon med räfflor som ger extra stimulans under användningen. Eftersom den är helt vattentät kan du lätt rengöra den med tvål och vatten, alternativt antibakteriell sexleksaksrengöring för optimal hygien.

Applicera rikligt med glidmedel i F1s inre kanal. Tryck på mittenknappen för att starta masturbatorn och träng långsamt in. F1s kommer börja fungerar när den känner av att du är inne i den. Studera dig själv genom fönsterpanelen medan du flyger mot mållinjen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Tänk på storleken innan du köper den!
Konceptet är bra, motorerna känns rejäla men det borde tydligt stå en maxlängd och grovlek för när den inte går att använda. Jag köpte denna och tyvärr kommer j... Läs mer
Tobias - 16. jul. 2021
Jättebra
Jag tycker att LELO F1 är en bra produkt för dig som vill komma fort. Den är lätt att rengöra och det är bra att det följer med rengöring. Den gör sitt jobb jät... Läs mer
William - 5. jul. 2021
Annorlunda på ett bra sätt
Denna grej fungerar mycket bra för mig. Den är väldigt annorlunda från "strokers" som försöker simulera "the real thing" så man skall inte köpa den för det. Men... Läs mer
Mane - 24. may. 2020
Ha inte för grov
Jag satt med förväntan och skulle prova den då varan har bra kvalite och appen verkade lovande. Men döm om min förvåning när jag inte ens får in ollonet i den :... Läs mer
Tobias - 22. may. 2020

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL