Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt var 1

LELO F1s Developer's Kit RED Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vetenskap har aldrig varit så här tillfredsställande förr! Genom att använda inte bara en, utan två kraftiga motorer, kan F1s kombinera vanliga vibrationer med intensiva ljudvågor och stimulera din penis från alla håll - samtidigt.

Det är inte enbart nervändarna i huden som blir tillfredsställda, LELO:s revolutionerande SenSonic-teknik ser till att ljudvågorna resonerar genom hela din penis. Cruise Control-funktionen ser dessutom till att intensiteten förblir densamma genom hela äventyret, så att du inte får en effektminskning i en kritiskt kurva.

F1s har 10 högteknologiska prestationssensorer som rapporterar in dina bedrifter till LELO F1s App. Har du erfarenhet av kodning och programutveckling kan du även använda appens Software Development Kit, med vars hjälp du kan experimentera, följa din egen utveckling och forma din framtida användning, och därigenom hur du vill njuta nästa gång.

Den inre sleeven är gjord av supermjukt, naturtroget silikon med räfflor som ger extra stimulans under användningen. Eftersom den är helt vattentät kan du lätt rengöra den med tvål och vatten, alternativt antibakteriell sexleksaksrengöring för optimal hygien.

Applicera rikligt med glidmedel i F1s inre kanal. Tryck på mittenknappen för att starta masturbatorn och träng långsamt in. F1s kommer börja fungerar när den känner av att du är inne i den. Studera dig själv genom fönsterpanelen medan du flyger mot mållinjen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Tänk på storleken innan du köper den!
Tobias - 16. jul. 2021
Konceptet är bra, motorerna känns rejäla men det borde tydligt stå en maxlängd och grovlek för när den inte går att använda. Jag köpte denna och tyvärr kommer jag inte in mer än några cm för sedan blir den för trång. Kanske ett i-landsproblem att klaga på att man har för stor kuk för en leksak, men det var mycket pengar som jag slängde i sjön
Jättebra
William - 5. jul. 2021
Jag tycker att LELO F1 är en bra produkt för dig som vill komma fort. Den är lätt att rengöra och det är bra att det följer med rengöring. Den gör sitt jobb jättebra men jag hade velat att vibratorerna hade var lite starkare. Den kan vara lite liten och lite trång men för mig går det ändå bra att få in den.
Annorlunda på ett bra sätt
Mane - 24. may. 2020
Denna grej fungerar mycket bra för mig. Den är väldigt annorlunda från "strokers" som försöker simulera "the real thing" så man skall inte köpa den för det. Men gillar man virationer, så funkar den utmärkt, de två olika motorerna stimulerar på olika sätt som ger en mycket skön känsla tillsammans. Appen är lätt att använda och ger bra kontroll över vibratorerna, saknar dock lite "program" med varierade tempo i appen. Storleken passar mig, har ingen riktig koll på hur stor den är men måtten finns att hitta på nätet, värt att kolla innan köp, den passar ju inte alla olika storlekar. Kort och gott den är väldigt annorlunda än "the real thing" men på ett bra sätt!
Ha inte för grov
Tobias - 22. may. 2020
Jag satt med förväntan och skulle prova den då varan har bra kvalite och appen verkade lovande. Men döm om min förvåning när jag inte ens får in ollonet i den :/ Snacka om att kasta pengar i sjön, det här borde affären berätta om :(
Överskattad
Anonymous - 13. mar. 2024
Fruktansvärd produkt, svår att komma på, appen visar blå temperatur, jag trodde att du kunde ställa in temperaturen, inte möjligt. Handen är bättre.
Maskinöversatt från sinful.dk
Hög kvalitet, men tidskrävande
Anonymous - 13. mar. 2024
F1 tar lite tid att vänja sig vid. Men när man är en prylnörd är det en rolig produkt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Överraskande
Anonymous - 13. mar. 2024
Vid första anblicken ser den inte ut att vara något speciellt. Bara ännu en halvdan produkt som inte gör dig nöjd. Men det är inte fallet med det här fodralet. För mig är det lite svårt att komma in i eftersom det är lite smalt. Men det kan lätt göras. Om du gillar lite vaginafjärtar är det perfekt. Ljudnivån är bra och appen fungerar perfekt! Det är en rolig pryl för män.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte riktigt förstått
Anonymous - 13. mar. 2024
Tar det lite tid att vänja sig? Möjligen, men jag är ännu inte imponerad. Som andra har nämnt är den väldigt smal och svår att komma in i och det är inte särskilt trevligt att bara "trycka". Nu när jag har köpt den måste jag testa den lite mer...
Maskinöversatt från sinful.dk
Tyvärr inte vad jag hade hoppats på
Anonymous - 13. mar. 2024
Som andra säger är det faktiskt svårt att komma in, och jag är inte stor! Ganska genomsnittligt skulle jag säga! Det är definitivt kraftfullt i vibrationer, men det gör ingenting för mig. Jag hade hoppats på en upplevelse som liknar vad tjejer får med en trollstav, det skulle vara coolt att prova som man! Men det kommer inte att hända med den här produkten, tyvärr. Jag kommer naturligtvis att prova det igen, men jag är lite besviken - jag betalade 799,- så jag förväntade mig mer.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ringar
Anonymous - 13. mar. 2024
Inte något som fungerar för mig
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful