Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO Iris Dildovibrator Uppladdningsbar var 1

LELO Iris Dildovibrator Uppladdningsbar

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

LELO Iris har en lite ojämn yta ett vackert mönster som har inspiration från irisblomman. Detta ger dig extra stimulering när du för upp den. Vibratorn har 2 inbyggda motorer som är väldigt effektiva.

Den ena motorn sitter i själva LELO Iris dildon och den andra sitter vid silverkanten där den masserar dig vid slidmynningen. De två motorerna visar verkligen sina talanger när du väljer ett av LELO Iris 5 pulserande mönster.

Här kommer de att turas om att vibrera och ge dig en helt speciell stimulering. Du kan själv justera hur kraftigt du vill ha att LELO Isis vibrationerna ska vara - välj mellan 8 olika styrkor från ganska mild till mycket kraftfull.

LELO Iris har en liten böjning som gör den idealisk för att stimulera G-punkten. Den medicinska silikon-ytan gör den väldigt behaglig och mjuk att använda. LELO Iris är dock inte böjlig och kan därför stimulera dig mycket målinriktat.

Dildovibratorn är uppladdningsbar. 2 timmars uppladdning ger upp till 4 timmars ren njutning med LELO Iris. Vibratorn levereras i en vacker och elegant ask med tillhörande laddare, manual och förvaringspåse i satin. Om du vill uppnå maximal njutning kan du använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med LELO Iris vibratorn.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Utan tryck
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter att ha kämpat lite för att få enheten igång började jag äntligen känna mig lite bekväm med den. Det är dock inte för de stramare kvinnorna, eftersom det är lite för tjockt till att börja med. Du måste göra lite bearbetning själv. Men hur som helst, jag fick det.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful