Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO Beads Classic var 1

LELO Beads Classic

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Knipövningar med LELO Luna Pärlor kommer ge dig en bätte muskelkontroll i bäckenbotten, ökad känslighet samt mer intensiva orgasmer.

Pärlsystemet Luna består av 2 set med 2 plastpärlor. 2 av pärlorna väger 28 g och de övriga 2 väger 37 g. Kombinera pärlorna som du vill genom at montera dem i "ramen" av silikon. De olika pärlorna låter dig bygga upp ditt motstånd över tid, ju starkare du blir.

Med pärlsystemet, är det också möjligt att föra in bara en a pärlorna. Det kan vara en god idé för den som är nybörjare. Om du använder pärlorna för första gången, gör övningarna i liggande ställning. För in pärlorna och börja knipa runt dem.

När du är tillräckligt stark, kan du gå omking med pärlorna. Städa huset, gör ärenden och träna din bäckenbotten på samma gång.

Varje pärla har en silikontråd fäst vid sig. Använd detta för att försiktigt dra ut pärlorna efter att du tränat.

För att underlätta införandet av pärlorna så mycket som möjligt, rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fel storlek
Matilda - 27. jul. 2018
Ännu en gång har Lelo tagit fram en högkvalitativ produkt. Otroligt bra kvalité, väldigt len och på samma sätt känns den välidgt rejäl. Däremot var dessa alldeles för lätta och stora för mig. Jag behöver inte anstänga mig för att hålla kvar dem , de bara gungar lite. Jag är 24 år, har relitivt stark bäckenmuskulatur och har ej fött barn. Planerar att bli på smällen inom kort, så dessa sparar jag!
Härliga
Linda - 17. jan. 2018
Har bara använt dessa några gånger men gillar dem starkt! Sköna med bra tyngd och lätta att göra rent. Jag blir alltid lite upphetsad när jag använder dem och ser fram emot starkare orgasmer när jag tränat upp mig.
Underbara pärlor...
Jessica - 22. mar. 2017
Märker verkligen skillnad på mina orgasmer när jag har använt dessa. Jag tyckte mina orgasmer var intensiva innan så efter dessa blev det mindblowing! Använder dessa så ofta som möjligt, underbar känsla. I love Lelo.
Min flickvän älskar dessa!
E.L - 24. dec. 2014
Roliga kulor som alltid får min flickvän våt. Hon brukar gå runt med dessa när hon städar och vi har alltid jättebra sex efteråt! Lätta att tvätta av och materialen känns bra! Rekommenderas av både mig och min flickvän
Oh my god!
Domestic Goddess - 26. aug. 2014
Införskaffade denna produkt efter att ha läst Fifty shades. Blev inte besviken. Har testad både att använda dem som extra stimuli och de förstärker yttre stimuli något enormt. Sedan använde jag dem, dock till att börja med endast när jag varit hemma och gått omkring görandes hushållsgöromål. De ger en oerhörd välbehagskänsla som verkligen ökar livskvalitén. De ger en pulserande känsla, ökar hjärtslagen och behovet av mer stimuli. Man vill helt enkelt inte vara utan dem. Köp dem, ni kommer inte ångra er!
Bäckenbottenträningsbollar.
Anonymous - 5. jul. 2013
Jag har haft mina kulor i 5 dagar. Jag har använt de lättaste för att undvika obehag i början och det går bra - ungefär 3 timmar varje dag, utan några problem alls. Jag kan inte säga något om hur det kommer att påverka mina svaga bäckenbottenmuskler på lång sikt. Men jag är nöjd med att jag nu aktivt försöker göra något, så förhoppningsvis kommer jag att få färre problem. Det finns ingen dansk bruksanvisning i förpackningen.
Maskinöversatt från sinful.dk
bra för nybörjare
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har aldrig använt pärlor förut, men de här är väldigt enkla och bekväma att använda. Jag gillar att det finns olika steg, så att det kan bli mer avancerat med tiden. Jag har bara använt dem i några dagar, så jag känner ingen effekt ännu, men jag är säker på att det kommer att ha en effekt på lång sikt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Utbildning efter förlossningen
Anonymous - 6. dec. 2019
Ville ha några bollar med olika vikter så att jag kunde träna upp mig. Lelo Luna ger mig det. Jag har fött med kejsarsnitt och haft en sätesförlossning en gång också. Den första förlossningen var det inget efteråt, men den senaste (nu 3,3 år sedan) har jag alltid haft problem med efteråt. Nu var det dags att göra något åt det. Jag har provat det rosa ljuset 4 gånger, 10-20 minuter varje gång. Under den tiden satte jag upp det igen flera gånger, eftersom det fortsätter att falla ut. Med denna erfarenhet är jag nu ännu mer glad att jag valde en med fler vikter och är faktiskt rädd för hur dåliga mina muskler är
Maskinöversatt från sinful.dk
Älskar dem!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kulorna har ett litet lod i sig som rör sig och nästan vibrerar när man går fort, går i trappor eller liknande. Helt fantastiskt förspel om man ska ut bland folk inför ett möte. Jag hade de blå 2*37 grams kulorna när jag var på mitt jobb i en butik. Jag skulle ha dem på mig hela dagen för att bli riktigt redo att träffa min man efter jobbet för en shepherding session. Vi hade totalt sex omgångar där jag fick orgasm varje gång, och han kom bara en gång. Det här var den typ av förspel som jag kommer att upprepa många gånger till.
Maskinöversatt från sinful.no
Mycket bra och mångsidiga bollar
Anonymous - 13. mar. 2024
Riktigt bra! Beroende på ditt humör kan du använda en annan kombination. Slutresultatet är bra, även mannen är glad när klämman är hård.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful