Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO Smart Wand Large Magic Wand var 1

LELO Smart Wand Large Magic Wand

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

LELO Smart Wand Large är LELO's version av den mycket populära Magic Wand, en vibrator som är känd för att kunna vibrera kraftigare än någon annan sexleksak på marknaden. Den vibrerar faktiskt så kraftfullt att den även kan användas till att massera ömma muskler.

LELO Smart Want är inte bara bäst i klassen vad gäller vibrationer, utan även vibratorns design får konkurrenterna att blekna. Likt alla andra LELO-produkter är den här vibratorn mycket stilren. Den är tillverkad i matt silikon och ABS-plast med metallfinish, vilket ger ett mycket flott utseende.

Som något helt unikt har LELO Smart Wand Large en så kallad SenseTouch-teknologi. Det betyder att en av vibratorns 8 mönster har en funktion som intensifierar vibrationerna när vibratorn rör huden. När du aktiverar SenseTouch kommer vibratorn vibrera på högsta vibrationsstyrka så snart den rör huden. Du kan dock välja att skruva ner effekten, så att vibrationsstyrkan blir lägre vid första kontakt.

När du vill byta mellan SenseTouch och den vanliga inställningen, där du manuellt bestämmer vibrationsstyrkan, behöver du bara hålla den mittersta knappen intryckt i 3-5 sekunder. 

Wanden har dessutom en funktion i det vanliga inställningsläget, som ser till att vibrationerna riktas mot vibratorhuvudet och inte samlas i skaftet. Det kan därför kännas som att vibrationsstyrkan minskar när vibratorn möter huden, men oroa dig inte - de rumlande vibrationerna fortsätter med oförminskad intensitet.

LELO Smart Wand Large fick 5 PLUS - hösta betyg- i Aftonblandets stora sexleksakstest 2018.

Smart Wand har också har fått 6 av 6 stjärnor och motiveringen "En superprodukt som är alla pengarna värd" i ett danskt test av Magic Wand vibratorer, och vunnit en Red Dot Award i mars 2013. Redan året innan, 2012, utsågs Smart Wand dessutom till "Årets Bästa Lyxiga Sexleksak" av AVN. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kraftfulla vibrationer
Malin - 16. mar. 2020
Mycket smidigt att den är trådlös och skön att använda både till massage och vid sexlekar. Något kraftfulla vibrationer som gör att man domnar bort lite men funkar väldigt bra i övrigt och man får orgasmer av den.
Orgasmgaranti!
U - 12. aug. 2019
Vilken fullträff! Orgasm på orgasm radas upp, bättre än allt tidigare.
Snygg men saknar något
Pontus - 9. jul. 2019
Ja vad ska man säga det här är en wand. Den är trådlös. Snygg och rätt tyst. Jämfört med en vanlig dildo är den amazing men som wand spelar den ju i en högre liga. Vi jämför med en doxy wand med sladd och i den jämförelsen står lelo sig platt. Den har inte samma djupa hårda typ av vibrationer som tar både tjejen o mig till himlen (för snabbt ibland!) utan ett snabbare burrande. Dessutom är den lite för rund så saknar den där kanten för att applicera bara lite mer tryck på rätt ställe när de behövs. Den är alltså verkligen inte dålig och följer garanterat med på diverse utflykter i sommar men hemma i sängkammaren finns det ett så mycket bättre allternativ o det heter doxy. 3/5 kanske mest för att vi hade förväntat oss så mycket mer efter att ha läst recensionerna men den nådde inte hela vägen fram
Helt fantastisk
Emma Malm - 4. nov. 2018
Med denna får man garanterad orgasm om och om igen innan den behöver laddas. Enkel att rengöra. Den har hållit i 9 månader, vilket är lång hållbarhet i jämförelse med vad jag tidigare märkt med andra märken. Jag rekommenderar denna produkt!
Lyxig, men inte prisvärd
Extra Mint - 7. aug. 2018
Inte prisvärd! Den är vacker, känns lyxig och har bra material men jag kan tyvärr inte rekommendera LELO Smart Wand. Med min förra vibrator (Fairy Exceed) kunde jag få orgasm efter orgasm i flera timmar. Med Smart Wand är jag glad om jag lyckas få två. LELO’n är batteridriven men jag saknar pålitligheten och kraften av 220v – förut blev mina orgasmer aldrig avbrutna p.g.a. lågt batteri. Jag kan heller aldrig förstå varför de envisas med vibrationsmönster – jag vill inte programmera vibratorn! Ge mig “av”, “på”, samt en dimmer för att justera kraften, så kan jag lösa variationen själv. Det är också irriterande att den laddar med special-plugg. USB / kontaktlöst hade väl varit rimligt för >1400kr?
"Magic" är nyckelordet
B - 14. may. 2018
Underbara, fina Magic Wand. Med Lelos snygga, charmiga släta design. Det är inte alltid den följer med ut, it's a handful. Men den täcker så mycket vilket leder till att vibrationerna fördelas stört skönt över hela yttre vulvans område. Perfekt att använda på ens partner, då man inte behöver vara lika noga med att träffa rätt (matcha det med ett par handklovar och så har ni en spännande kväll framför er!). Tycker faktiskt att för dess storlek så är den väldigt tyst, så den får faktiskt fem stjärnor av mig i den kategorin. Det enda negativa med denna leksak är storleken, men det får man ta för denna fantastiska leksak. Knapparna hade kunnat sitta längre upp, men det är inte jättestörande som det är nu. En händig sak med Lelos leksaker är att man kan avaktivera dom när man reser så att den inte skulle råka komma igång under t. ex. flyget. Kommer i en väldigt lyxig låda, är man ute efter en riktig fin present så är detta den rätta.
Orgsmgaranti
Christina Linden - 12. jun. 2017
Otrolig!
Pålitlig orgasm-givare
Jasmine - 31. jan. 2017
Den har hängt med i ett par år nu, så bra är den. Älskar Lelo och vill ha alla deras produkter.
Fantastisk!
Johanna - 27. jun. 2016
Levererar varje gång! Har aldrig tidigare fått så många orgasmer efter varandra. Väl värd varenda öre!
Otroligt effektiv men högt ljud ibland
Jane - 14. apr. 2016
På senare tid "klapprar" den ganska högt vilket kan verka avtändande. Annars är den outstanding!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful