TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
LELO Tiani 24k Trådlös Parvibrator med Fjärrkontroll var 1

LELO Tiani 24k Trådlös Parvibrator med Fjärrkontroll

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Det här är den tredje versionen av originalet Tiani och den här gången är den lyxigare och mer njutningsfull än någonsin, Tiani 24k har en beläggning av 24 karats guld på "magbältet" och även på ovansidan av fjärrkontrollen. Vibratorn kan nu vibrera både i den del som är inne i henne och i den del som placeras på hennes klitoris.

LELO Tiani 24k kan bäras av kvinnan under samlag och stimulerar då hennes klitoris och G-punkt samtidigt som han tränger in i henne. På så sätt kommer också mannen att få ta del av vibrationerna.

Vibratorn har 8 olika vibrationslägen och är enkel att manövrera med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen - antingen genom att klicka på +/- knapparna eller via den smarta SenseMotion-funktionen. SenseMotion-teknologin gör det möjligt att anpassa vibrationerna genom att röra fjärrkontrollen på olika sätt och i olika riktningar. Om ni till exempel skakar fjärrkontrollen kommer vibratorn att vibrera på samma sätt. Desto snabbare ni skakar, desto snabbare vibrationer - och desto kratfullare ni skakar, desto kraftfullare vibrationer.

Fjärrkontrollen har en räckvidd på hela 12 meter. Vibratorn är gjord av 100 % medicinskt silikon och är dessutom både uppladdningsbar och vattentät, vilket gör den enkel att rengöra med hjälp av varmt vatten och lite sexleksaksrengöring.

Tiani 24k levereras i en exklusiv låda, en USB-laddare, en förvaringspåse och en bruksanvisning.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL