Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Lovense Max Onaniprodukt Appstyrd var 1

Översikt

Lovense Max Onaniprodukten kan användas både solo och tillsammans med en partner.

Det är ett riktigt bra val till er som ofta är ute och reser, då den också kan styras via din och din partners smartphone. Ladda ner appen, följ de lätta instruktionerna och låt din partner ta kontrollen över din masturbator, och få ett virtuellt klimax – oavsett om ni är i samma lokal eller på andra sidan jorden.

Lovense Max kan också anslutas till rabbiten Nora från samma serie. De två produkterna kan ”kopplas samman”” via era mobiltelefoner, oavsett var i världen ni befinner er. När ni har kopplat samma era respektive leksaker via appen, kommer leksakerna att registrera rörelserna medan ni använder dem och föra över rörelserna till den andra leksaken. Om du till exempel rör dig fram och tillbaka i sleeven kommer hon kunna känna samma rörelser i rabbitten och vice versa.

Men du kan också välja mellan att använda Max solo. Här kan du också styra alla de läckra funktionerna sleeven erbjuder antingen via knapparna på masturbatorn, eller via appen i din mobiltelefonen, som då fungerar som en fjärrkontroll.

Invändigt i Max sleeve finns små knottror som stimulerar extra mycket omkring din penis. Sleeven kan suga i 3 olika styrkor och har tre vibrationsinställningar.

När du är färdig med den rengör du den bästa genom att skölja den med varmt vatten, och efteråt kan du med fördel använda en sexleksaksrengöring för extra god hygien.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lovense Max
Anonymous - 13. mar. 2024
Du kommer att behöva bekanta dig med användningen av IT och den trådlösa driften av din telefon med Max. Den enklaste delen var den trådlösa anslutningen till telefonen och att få vibrationerna. Max kramar försiktigt. Vibrationen kan vara vid vaginans mynning. Lätt att tvätta och ta hand om.
Maskinöversatt från sinful.fi
Helt fruktansvärt
Anonymous - 9. jan. 2019
Jag beställde den här produkten eftersom videon och beskrivningen fick den att låta helt fantastisk - det var fel. Det här är den värsta produkten jag har använt i hela mitt liv och jag skulle ha gjort ett bättre jobb själv. Inte bara är det obekvämt och klämt att använda - men det är galet svårt att använda det utan vibrationer etc också - det är så tungt, så du kan inte "ta saker i dina egna händer". Skulle ha rekommenderat en vanlig masturbator för 50-100kr, den här var dålig.
Maskinöversatt från sinful.no

Lovense Max Onaniprodukt Appstyrd

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful