Lovense

Lovense har fullständigt revolutionerat branschen med sin teledildonic-teknologi. Produkterna interagerar med varandra via wifi, vilket gör att du och din partner kan stimulera och njuta av varandra, även vid långdistansförhållanden och när en av er är bortrest. Saknar du en läcker appstyrd sexleksak i din samling, kan du hitta den här. Lovense har specialiserat sig på långdistansleksaker, och är idag världsledande inom detta område.

Mest sålda produkter

Lovense är själva definitionen av smart sextoys

Vad är Lovense?

Om du aldrig har hört talas om Lovense tidigare, då har du gått miste om något stort! Sedan firman grundades i Hong Kong år 2009, har utvecklingen gått framåt med raketfart. De har specialiserat sig på sexleksaker för långdistanssex, vilket innebär produkter som kan kontrolleras via en app på telefonen.

En av deras absoluta storsäljare är Lovense Lush, en g-punktsvibrator som kan skicka din partner rakt ut i extas. Med appen på din telefon kan du kontrollera vibrationerna via wifi och bluetooth. Det innebär att ni kan leka med vibratorn även ute i det offentliga rummet, eftersom vibratorn är så tystlåten att ingen runt omkring kan gissa vad som försiggår under kläderna. Vi lovar att det ger såväl förhållandet som sexlivet en ny fräck dimension. De närmast oändliga variationerna i vibrationsmönster låter dig kontrollera din partners stimulering till 100%, vilket bidrar till en helt unik stämning.

Med Lovense Hush kan ni göra precis detsamma, fast analt. Tack vare det mjuka materialet och de många vibrationsmöjligheterna, är du närmast garanterad en helt unik typ av anal stimulering. Hush kommer dessutom i flera storlekar, alltefter hur mycket du eller din partner vill fyllas ut.

Perfekt till parförhållandet

Lovense har sedan starten lagt allt fokus på att bli branschledande vad gäller appstyrda sexleksaker. Ett mål som måste sägas vara uppnått. Deras unika produkter har tagit världen med storm, vilket är fullt förståeligt. Det rör sig nämligen om sexleksaker av hög kvalitet, som är både lätta och sköna att använda.

Om ni som par t.ex. reser mycket i jobbet, och därmed tillbringar en hel del tid på varsitt håll, bör ni prova produkterna Max och Nora. Lovense Max är en onaniprodukt som riktar sig till män, och som kan både vibrera och suga på flera olika sätt. Den kan dessutom kommunicera med Lovense Nora, som är en rabbit främst tänkt till kvinnor. När mannen använder sin onaniprodukt, ser appen till att hans rörelser överförs till rabbiten, och därmed stimulerar kvinnan.

På så vis kan ni njuta av varandra, oavsett var i världen ni befinner er! De roterande pärlorna inne i Nora kan också röra sig på flera olika sätt, och ge kvinnan helt unik stimulering av g-punkten. Pärlornas rörelser kan styras både från Max, men också direkt från telefonappen. Som en extra bonus, kan ni även prova att låta leksaken styras av musik från telefonen, och njuta i takt till tonerna.

Finns Lovense i Sverige?

Lovense är alltså perfekt till dig, eller er, som är lite nyfiket lagt, och som känner för att testa något annat än helt traditionella sexleksaker. Det enda som krävs är en internetuppkoppling, det spelar ingen roll om det är till din smartphone, tablet eller en dator med Windows eller Mac. Är ni bara uppkopplade, då kan era produkter kommunicera med varandra och ni kan leka tillsammans, oavsett om ni befinner er i samma rum eller på olika sidor av världen.

Men finns Lovense i Sverige? Ja, naturligtvis gör de det! Appen finns tillgänglig i hela världen, så även i Lilla Landet Lagom. Har ni lust att se varandra medan ni leker med produkterna, då kan ni prova att videochatta samtidigt. Det är fantastiskt fräckt att kunna se och höra hur den andre reagerar, när både ni och produkterna pratar med varandra.

Om du fortfarande känner dig osäker på något, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Det kan vara frågor om hur Lovense fungerar tekniskt eller i praktiken, funderingar kring skillnaderna mellan produkter och vilken du ska välja, eller vilka batterier som ska användas. Det kan också vara trevligt att veta om just din smartphone eller platta fungerar tillsammans med en viss produkt, innan du beställer hem den. Oavsett vad, så finns vi här.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se