Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Master Series Electro Shank Blade med Handtag var 1

Master Series Electro Shank Blade med Handtag

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kan det inte bli tillräckligt extremt för dig? Stimulera och chocka din slav i mörka BDSM-lekar med Electro Shank Blade från Master Series.

Fokus har lagts på både utseende, ljud och effekt som allt samverkar för att du ska kunna sätta din (o)lydiga slav på plats när du drar fram shanken.

Stötar bildas genom att det bildas en elektrisk laddning mellan de två polerna längst ut. Rekommenderas inte för vaniljsex! Shanken ger sköna och intensiva söttar. Dela ut en snabb stöt eller håll in knappen för hårdare bestraffning.

Bör inte användas i närheten av vatten liksom vi avråder att använda produkten under graviditet, hjärtproblem, andra allvarliga sjukdomar eller på delar av kroppen som är hudkänsliga.

Drivs med 2 x AA-batterier (ingår ej). Full längd på 31,5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kraftfull enhet för mer erfaren användning
Anni - 19. jan. 2020
Om vanliga Tens-enheter känns för lätta för din smak, levererar den här produkten verkligen vad den lovar. Den häpnadsväckande starka elektriska strömmen rör sig utan ansträngning längs kroppen med en knapptryckning, och sett uppifrån är det bara den mottagande partens reaktioner som säger att det inte är vilken leksak som helst! Den icke-märkande produkten är lämplig att använda när det finns ett genuint effektivt och kraftfullt sätt att framkalla smärta istället för lite flimmer.
0
Trevlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Knivattrappen är bra att stryka och glida längs kroppen, men när urladdningen ges med spetsen (knivens spets) är känslan annorlunda! den elektriska urladdningen beror på personens känslighet, platsen där du gör det och naturligtvis tjockleken på ditt fettlager! som ett resultat kan det ge en lätt känsla på vissa delar av kroppen som magen, men smärtsamt på mindre feta delar som könet! P.I., använd aldrig enheten i ett vakuum, eftersom detta kommer att orsaka en liten explosion / båge på grund av urladdningen!
Maskinöversatt från sinful.fr
Hittade en gud
Anonymous - 6. jun. 2022
Detta är en mycket, mycket kraftfull leksak, rekommenderas starkt för erfarna. Riktigt lätt att använda med bara en knapp. Större än förväntat. Materialet är fint, något lätt i handen, flimete inälvor dämpar detta något. Märker lite på huden vid användning, vilket sitter i ett par dagar. Luktar gott stekt! Zappar även hår i viss mån.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful