Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Master Series Kyskhetsbälte med Piggar var 1

Master Series Kyskhetsbälte med Piggar

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
799,00 kr679,15 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Behöver din olydiga slav bli påmind om sin plats i hiearkin? Master series Kyskhetsbälte med Piggar kommer undanröra alla tvivel.

Detta ultra-kinky kyskhetsbälte är dekorerat med muttrar och tillspetsade bultar. Bultarna kan skruvas längre ut eller in i muttrarnas gängor, beroende på hur tajt och smtärtsam du vill att upplevelsen ska vara.

Den kompakta buren tillåter absolut inget daltande eller upphetsning, och minsta lilla tecken på erektion straffas. De spetsiga piggarna kan dessutom placeras på olika ställen i buren för en skräddarsydd läxa.

Själva buren är gjord av rostfritt stål och har en inre diameter på 3,2 cm och ett djup på 3,5 cm. 

Det ingår ett hänglås med två nycklar, en insexsnyckel, samt två utbytbara ringar med en inre diameter på 4,4 cm och 4,9 cm.

VarumärkeMaster Series
IncludedHänglås med nycklar, Insexnyckel
Full Längd (cm)4.5
Inre Djup (cm)3.5
Diameter (cm)5
Inre Diameter (cm)4.9
Elastisk inre diameterNej
Huvudsakliga materialRostfritt stål
FärgSilver
Rekommenderat glidmedelAlla typer
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SKU21671
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
genial tease
flymo - 17. jul. 2021
Genialiskt påfund Skön att ha på sig och leka med. Du kunde dock ha gett alla hål med skruvar. Har faktiskt utan framgång försökt spåra "dem".
0
Renlighet är halva maten
BoundDomino - 14. sep. 2020
Jag älskar att tortera min egen lilla penis och jag har ofta beundrat denna idé om ett plågsamt kyskhetsbälte men här är det värsta problemet med sexleksaker, varför jag undviker den här leksaken med en annars väldigt bra idé. Även om plågsam och långvarig smärta kan vara ett nöje, är det ändå inte värt att riskera för mycket på bekostnad av föroreningar i form av olika inflammationer och sjukdomar. Även här talar jag med erfarenhet och ändå är jag väldigt noggrann i mitt roliga och lyckligtvis har det bara varit ett fåtal av dessa upplevelser. Jag kan se av min erfarenhet att detta kyskhetsbälte är mycket svårt att rengöra och det är därför jag rekommenderar dig att tänka noga på vilken typ av problem du kan möta med denna leksak. Mutterns gängor samlar väldigt lätt upp smuts eftersom de är mycket svåra att rengöra och mänskliga sekret samt eventuella glidmedel är en sådan kombination över tid att denna leksak är ett paradis för föroreningar efter några få användningar. Detta är verkligen något att tänka på innan du sätter denna på din penis efter några användningar av den och börjar skruva bultarna i plåga när de bär trådarnas paradisbo med sig mot offret. Om inte denna leksak kokas innan användning, vilket jag inte heller tror kommer att hålla i längden, rekommenderar jag detta bälte endast till folk som är väldigt, väldigt noggranna och gillar att göra en grundlig rengöring. Med andra ord kinky men väldigt opraktisk. Jag önskar att det fanns släta metallstift eller spikar i stället för bultarna och muttrarna. Grattis till Sinful dock för att du försöker hitta plågsamma leksaker för dem som gillar manlig smärta. Andra operatörer i vårt kungarike har redan gett upp och förlitar sig bara på mycket vanliga och traditionella lösningar. Det finns dock några av oss Beta-män som ibland gillar våldsamma spel också. Om det bara fanns tillräckligt med Dominas ...
0
Super - super kinky
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är en fantastisk bur, den bästa vi har. Buren är cirka 3 centimeter djup och har 26 gängade muttrar. Nio skruvar medföljer. När dessa är fastskruvade finns det ingen chans att något händer. Det är lätt att få tag på ytterligare skruvar till den, gängan är M6. Du kan också använda buren utan den bakre ringen, den är helt fixerad av skruvarna. Det är bra för långvarig användning. Buren har inte det vanliga klämproblemet vid montering, eftersom det bara är en ring som sitter på baksidan
Maskinöversatt från sinful.dk
Tungt lock
Anonymous - 8. mar. 2022
Denna penisbur är ett mycket kinky val för de tuffaste lek- och retasessionerna. På ett sätt är det bra med kyskhetsbältet dess mångsidighet. Du kan använda det utan vassa bultar bara för att begränsa din erektion, och med bultar på din tutte kan du leverera lite himmelsk smärta som en extra krydda. Så en dominatrix kan njuta av situationen genom att först placera buren väl undergiven och sedan reta henne för att bli upphetsad och producera smärtlindring genom att långsamt dra åt bultarna en efter en. Materialet är verkligen hållbart men det är värt att skruva några bultar genom varje mutter i början på grund av slaggen som finns kvar på gängorna från tillverkningsprocessen. Det är också värt en grundlig rengöring med t.ex. lätt såpat vatten och en tandborste. Produkten var ovanligt smutsig med tanke på att det är ett sexinstrument. Du bör också vara beredd på att detta är ett av de svåraste instrumenten att rengöra, men å andra sidan är sådana instrument vanligtvis bara tillgängliga som skräddarsydda föremål. Med det senare i åtanke bör du överväga om just detta instrument är lämpligt för din penis. Om män är mer benägna att mäta även när de vilar är det svårt att få en bra leksak ur detta. Full pott för en bra idé men det finns fortfarande en hel del produktutveckling att göra. Jag skulle dock vilja tacka Sinfull för att göra denna produkt tillgänglig genom dem. (Min tidigare recension kan nu tas bort : ) )
Maskinöversatt från sinful.fi
Att rekommendera, mycket bra kyskhetsbur
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bra produkt och mycket bra kvalitet! En gång installerad njutning försäkrad
Maskinöversatt från sinful.fr
Precis vad jag förväntade mig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Eftersom jag har ett mycket litet kön har jag letat efter en bur som skulle passa mig under mycket lång tid. Den här uppfyller mina förväntningar i det avseendet, den är skalbar med skruvarna och ganska liten, vilket gör att könet kan hållas på plats. Jag håller med det tidigare förslaget om antalet skruvar ... det är synd att det inte finns fler! När det gäller underhåll är det snabbt att utföra demontering / rengöring / återmontering för dem som inte är ovilliga att använda en insexnyckel. Den enda kritik jag kan framföra är att den är lite "stor", jag skulle ha velat att den var mindre för att utöva mer tryck och eventuellt vara mindre synlig under byxorna. Jag var inte van vid att ha en klump där ... och den ser mer ut som en boll än en stav. Med det sagt är den lätt att ha på sig varje dag, när man väl har lärt sig att sätta på ringen! Jag skulle rekommendera den med slutna ögon till alla mini-sexmissbrukare som letar efter en spänning!
Maskinöversatt från sinful.fr
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful