Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Master Series Mamba Cock Sheath Penis Sleeve var 1

Master Series Mamba Cock Sheath Penis Sleeve

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du ha en större, fylligare och längre penis? Då är Master Series Mamba Cock Sheath Penis Sleeve ett bra val.

Den förlänger effektivt din erektion till stor glädje för både dig och din partner. Den knottriga strukturen på insidan stimulerar dig medan den yttre strukturen ger din partner extra njutning.

Penissleeven är lätt att använda. För ned den över penis och sätt ringen om pungen, den ser till att sleeven inte flyttar sig. Den har en fräck svart färg och ett realistiskt utseende.

Mamba Cock Sheath har en full längd på 23 cm och ett invändigt djup på ca. 11 cm, vilket passar de flesta storlekar. Själva sleeven är 17 cm lång och 4,5 cm i diameter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Använder den alltid
Alexander - 6. jan. 2020
Den är riktigt skön att bära och tjejen älskar den att få den i sig, Det skulle funnits i olika storlekar, tjockare och längre.
Klart godkänt.
Luis - 19. oct. 2019
För henne: tyckte om storlek och tjocklek dock en aning hård för att kännas verklig. För mig: Härligt att se sin partner njuta av bli fylld.
Inte bra
Dopp - 3. aug. 2018
Din tjej kanske gillar den här produkten men för en kille? Jag hade svårt att tvinga min genomsnittliga penis inuti den här saken. Detta är för killar med mycket små penisar. Räkna inte med att känna något annat än obehag när du gör det. Det är i grunden en dildo som du bär för att tillfredsställa din partner medan du tar lite smärta i processen.
0
Tjockare hade inte skadat
Frestad av natten - 21. nov. 2016
Sleeven är i fin kvalitet och utan irriterande lukter från materialet. Det är lätt att röra penis och bollar tack vare det flexibla materialet. Längden är bra, men om du vill ha en tjockare penis för att fylla din partner mycket mer - då är den här sleeven inte mycket tjockare än en vanlig penis.
0
Inte för normala penisar
jon - 29. may. 2021
För liten för en normal penis. Materialet är för styvt för att det ska kunna vridas för att få det på penis utan att det slutar med en stor luftficka framtill. Bra pris och snygg.
0
Skickade tillbaka den oanvänd
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är ett mycket hårdare material än man kan förvänta sig, så om hon är liten kommer kanterna och gjutningen förmodligen att göra lite ont, vi tryckte den med fingret genom förpackningen och packade undan den igen. Det ser också väldigt litet ut inuti, ... Jag tror inte att mannen kommer att kunna upprätthålla erektionen när den är så tjock i materialet. Vi köper en annan istället.
Maskinöversatt från sinful.dk
Precis som det ser ut
Anonymous - 13. mar. 2024
Mycket bra
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful