TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat var 1

Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat

I lager

Leverans: 2-6 vardagar

1 195,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Mystim Självklistrande Gel För Elektroder 50 ml
229,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Mystim Pure Vibes är en solid startprodukt om du är nybörjare och gärna vill sätta igång med elektrostimulering. Med den kan du upptäcka en oändlig stimulering som kan vara allt från en mjukt stickande och rytmisk pulsering till kraftfullt retande.

Pure Vibes kan användas för att reta nästan alla områden av kroppen. Stimuleringen känns som en kombination mellan en värmande vibrator och ett elektriskt pulserande. Prova något nytt och upplev en ny dimension av tillfredsställelse. Mystim setet har producerats i Tyskland, designen är vacker och kvalitén är otroligt hög.

Elektroapparaten har två utgångar/kanaler så att du kan ansluta flera elektroder samtidigt. På de två rotationshjulen längst upp kontrollerar du hur kraftfulla de elektroniska impulser ska vara. På den lilla rosa (mode) knapp kan du bestämma vilken rytm som ska pulsera. På de två runda knappar kan du bestämma räckvidden (pulse width) och hastigheten (pulse rate) av impulserna.

4 självklistrande elektroder ingår i paketet. Dessa kan användas minst 10 gånger om du ser till att torka dem med en fuktig trasa efter användning. Annars kan du alltid supplera upp med extra elektroder - köp dem här i Sinful.se shoppen. Om elektroderna förlorar deras klistriga förmåga kan du med fördel köpa klistrig gel som du också hittar här i shoppen.

Önskar du andra elektroupplevelser än dem du kan få med de självklistrande elektroderna är det möjligt att köpa dildos, pluggar och andra enheter som kan anslutas Mystim Tension Lover. Detta setet passar för alla Mystim och ElectraStim tillbehör från Sinful.se shoppen.

Om du köper tillbehör från andra producenter för denna elektroapparat ska du tänka på vilket stick tillbehöret har. För Mystim Tension Lover kan du använda tillbehör med rundstick och anslutningssladdarna i setet gör det också möjligt att använda tillbehör med 2 mm honstick. Om du är osäker på om ett speciellt tillbehör passar är du välkommen att kontakta kundtjänst.

Kom alltid ihåg att börja försiktigt då Pure Vibes kan avge kraftfulla elektriska impulser.

Mystim Pure Vibes Elektroapparat innehåller: - Digital elektroapparat med två utgångar (passar för rundstick). - 4 x elektropads (2 mm honstick utgång) - 2 x anslutningssladdar (rundstick/2 mm hanstick). - 1 x batteri 9V - Manual på 4 språk (Engelska, tyska, franska och spanska). - Förvaringsväska.

Obs! Du kan i Sinful.se shoppen köpa detta elektroset i en digitalutgåva. Den heter Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Box.

VarumärkeMystimVikt (g)110Full Längd (cm)12Strömkälla1 x 9V/PP3 (Inkluderat)Användningstid (min.)60Vibrationshastighet3FärgSvartRekommenderat glidmedelVattenbaseratStimuleringsområdeKroppMålgruppKvinnor, MänSpråkFranska, Nederländska, Tyska, Italienska, Engelska, SpanskaSKU11538
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Elektrosex
Jag tycker boxen funkar bra och även dom medföljande elektroplattorna är bra . Jätteskönt när man sätter dom på lemmen och slår på strömmen . Rekommenderas.Henke - 29. jan. 2021
spännande möjligheter
Jag och min elektriska apparat håller på att lära känna varandra, men jag tycker att den ger väldigt intressanta förnimmelser som kan varieras med inställningar... Läs mer
Queen - 7. mar. 2021
helt nöjd med mitt köp av varor på Sinful.
Fick NÄSTAN utlösning utan att använda händerna.Elektrikern - 30. sep. 2020
Elektrostimulering
Jag måste erkänna att den ligger i kategorin felköp. Impulserna är väldigt hårda och är inte speciellt trevliga. Enheten är bra för att uppnå domningar, men en ... Läs mer
HC - 3. jan. 2014
lätthanterlig
Enkel att använda och snabb att se över. Och så finns det SÅ många olika sorters tillbehör till enheten. och därmed också många möjligheter att variera användni... Läs mer
Sāye - 26. aug. 2013

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL