Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus Cadence Dubbel Stimulator var 1

Nexus Cadence Dubbel Stimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nexus Cadence är en revolutionerande dubbel stimulator, som är idiell till kvinnor som verkligen vill skämma bort sig själv.

Cadence använder en ny patent­teknologi, en teknologi som gör det möjligt att stimulera G-­punkten i en stimulerande ”kom­här” rörelse. Precis som om det var din partner som stimulerade din G-­punkt.

Rörelserna ger en intens och läcker känsla, eftersom den utvändiga stimulatorn stimulerar din klitoris med stimulerande vibrationer. Stimulatorn är helt enkelt, ren njutning.

Nexus Cadences G­-punkts stimulator kan stimulera dig i 3 olika hastigheter och klitorisk stimulatorn har hela 6 olika vibrationsprogram för en ännu större njutning.

Cadence är laddningsbar, så du slipper att tänla på extra batterier. Då den också är vattentät, kan du även, om du har lust, njuta av den i duschen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön
Annica Andersson - 13. dec. 2020
Skön, synd att den låter mycket.
Synd
m - 15. aug. 2019
Min första rabbitvibrator, och jag hade sett fram emot den. Den fungerade tyvärr inte för mig. Först och främst gör den mycket ljud. Den kan inte träffa min G-punkt alls, och vibrationerna i min klitoris verkar meningslösa. Synd
0
Tyvärr...
KissKiss - 26. mar. 2019
Jag hade SÅ sett fram emot att testa den här, men den funkar helt enkelt inte på mig alls. Om jag använder den fel vet jag inte. Men den vibrerande delen kan inte nå min klitoris, och jag kan inte få en känsla som när en man stimulerar min G-punkt med två fingrar. Jag hade sett fram emot den upplevelsen och litade (blint) på recensionerna, men tyvärr fungerade det inte för mig.
0
Jösses!
Charlotte - 19. nov. 2017
Med denna vibrator krossade jag mina förväntningar/förhoppningar helt... Vilken produkt... Jag hoppades bara på lite stimulans av G-punkten ... men wow, det var Spot On ... och med en underbar stimulering av klitoris på samma gång. Utöver det är den ganska tyst ... Nexus Cadence Dual Stimulator får mina varmaste rekommendationer! Tack :-*
0
Övning ger färdighet
Anonymous - 11. dec. 2020
Som rubriken säger, övning ger färdighet... ;-) Första gången träffade den inte riktigt g-punkten, men efter att ha provat några gånger fungerade det bara! Klitorisdelen är ganska effektiv, så allt som allt är jag ett fan.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte särskilt bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag tycker att den är för styv, klitorismassagen kan inte träffa klitoris när du använder den inuti
Maskinöversatt från sinful.dk
Noisemakers
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är alldeles för högljudd jämfört med andra vibratorer jag har köpt, och ljuden är inte något du kan ignorera från den. Vibrationerna är inget att skriva hem om heller.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful