TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Nexus Douche Bulb för Analsköljning var 1

Nexus Douche Bulb för Analsköljning

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Nexus Douche Bulb För Analsköljning är en effektiv och väldigt passande produkt för dig som experimenterar med anal stimulation.

Denna analsköljaren har den egenskapen att den kan skölja och rengöra de anala regionerna med vatten innan ni påbörjar leken. Med anal sköljning säkrar du att anal stimulation blir både ren och hygienisk. Det gör att du kan njuta mer och slappna av.

Nexus Douche Bulb analsköljare består av en pumpboll med ett sköljrör satt på.

Såhär använder du Nexus Douche Analsköljare: - Se till att tvätta douchen innan användning. - Ta bort sköljröret och håll pumpbollen direkt under kranen (vattnet bör vara kroppstempererat men akta så att det inte blir för varmt). Du kan också fylla den genom att trycka den platt och härefter suga upp vatten från en balja med vatten. - Smörj in lite glidmedel för ändan av sköljröret och sätt in det i anus. Vi rekommenderar att du gör det över toaletten eller i badet. - När du har satt upp den tryck då lätt på pumpen tills du kan känna att det kommer in vatten. Det är upp till dig hur mycket vatten du vill ha in och med vilken styrka. - När du är klar tar du bort Nexus Douche och spänner i de anala musklerna så att du håller vattnet inne. Håll på vattnet tills du känner ett naturligt behov för att låta vattnet komma ut.  - Repetera tills vattnet är rent.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL