Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus Douche Bulb för Analsköljning var 1

Nexus Douche Bulb för Analsköljning

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nexus Douche Bulb För Analsköljning är en effektiv och väldigt passande produkt för dig som experimenterar med anal stimulation.

Denna analsköljaren har den egenskapen att den kan skölja och rengöra de anala regionerna med vatten innan ni påbörjar leken. Med anal sköljning säkrar du att anal stimulation blir både ren och hygienisk. Det gör att du kan njuta mer och slappna av.

Nexus Douche Bulb analsköljare består av en pumpboll med ett sköljrör satt på.

Såhär använder du Nexus Douche Analsköljare: - Se till att tvätta douchen innan användning. - Ta bort sköljröret och håll pumpbollen direkt under kranen (vattnet bör vara kroppstempererat men akta så att det inte blir för varmt). Du kan också fylla den genom att trycka den platt och härefter suga upp vatten från en balja med vatten. - Smörj in lite glidmedel för ändan av sköljröret och sätt in det i anus. Vi rekommenderar att du gör det över toaletten eller i badet. - När du har satt upp den tryck då lätt på pumpen tills du kan känna att det kommer in vatten. Det är upp till dig hur mycket vatten du vill ha in och med vilken styrka. - När du är klar tar du bort Nexus Douche och spänner i de anala musklerna så att du håller vattnet inne. Håll på vattnet tills du känner ett naturligt behov för att låta vattnet komma ut.  - Repetera tills vattnet är rent.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Den gör vad den ska.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har använt dessa rengöringssprutor tidigare, och det gör vad det ska göra, men det handlar om det. Produkten används för att skölja av dig före anal stimulering. För mig ger det en ökad känsla av säkerhet när jag leker med den här typen av saker. Jag har gjort på följande sätt. Fyll sprutan med vatten, inte för varmt, faktiskt hellre lite för kallt än för varmt eftersom det gör mycket ont om för varmt vatten sprutas in i ändtarmen. Ställ dig över toaletten och smörj lite vaselin på röret som skall föras in i din kropp. Tryck försiktigt in slangen i rumpan och sätt fast sprutan. Om du känner att det inte kommer ut något vatten, dra tillbaka slangen lite och tryck igen. Sätt dig på toaletten och pressa ut vattnet ur rumpan. Kom ihåg att du sitter på en toalett så det är lika bra att få ut allt som kan komma ut, så krama tills du känner att allt som vill komma ut är ute. Bra grejer: Den gör vad den säger att den gör. Dåligt: det känns lite som om röret är för litet.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful