Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus G-play Anal Vibrator Large var 1

Nexus G-play Anal Vibrator Large

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Denna anatomiskt utformade analvibrator är perfekt för både män och kvinnor.

Gjord av silikon har den en mycket len yta som blir ännu lenare om du smörjer in den med analt glidmedel innan du börjar.

Välj mellan 5 olika vibrationslägen.

Obs! G-play finns även i en mindre storlek (G-Play Medium).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra för nybörjare
Tjej - 14. mar. 2018
Jag har haft lite analsex och älskar det. Har använt dildos men aldrig en buttplugg. Jag känner i efterhand att jag skulle köpt en större, lite längre. Denna skulle jag säga är bra för nybörjare. Den borde inte kallas large ;-) Vibrationerna är bra och kraftiga men väl inne känns det inte supermycket. Den är lätt att föra in och sitter bra. Men använd vattenbaserat glid. Olja blir för glidigt och den glider ut. All and all, en bra produkt
Bra köp
Anonymous - 6. apr. 2013
Inte en särskilt kraftfull vibrator, men ändå ganska effektiv. Det är lite krångligt att ta bort innerdelen när man ska rengöra den, det skulle vara skönt om det var lite enklare eller designat i ett stycke så det inte var nödvändigt. Men jag är väldigt nöjd med den och dess effekt. :)
Maskinöversatt från sinful.dk
God kvalitet
Anonymous - 4. jul. 2014
Materialet har en riktigt fin struktur. Det är lite slätare än genomsnittet, men känns inte "billigt". Pluggen känns mycket större än andra pluggar med samma specifikationer. Detta beror på att leksaken inte är särskilt mjuk på grund av att vibratorn är placerad längs leksaken. Detta har sina fördelar när det gäller vibrationernas intensitet, men du kanske vill överväga att gå ner en storlek från din vanliga storlek eller köpa setet med alla tre. Rengöring kan vara lite besvärligt eftersom du måste ta bort vibratorn först eller försöka undvika det. Vibratorn är utmärkt och det verkar vara en fördel att den "går in" istället för att sitta utanför. Allt som allt, en fantastisk produkt som rekommenderas starkt. Du bör dock överväga vilken storlek du behöver.
Maskinöversatt från sinful.dk
Både solo och för par
Anonymous - 13. mar. 2024
Formen gör att den är riktigt bra på att träffa g-punkten, och om du är för känslig för att stimuleras direkt är denna analvibrator ett utmärkt alternativ för direkt stimulering av g-punkten. Även om vibratorn är relativt stor, känns den mindre om du lägger den "på sidan" och kan därför lätt användas tillsammans med en partner. När den används med en partner är vibrationerna tillräckligt kraftfulla för att stimulera båda, och eftersom foten är långsträckt (men platt) finns det ingen risk att vibratorn glider upp och din partners blygdben stöter i den. Bra kvalitet och lätt att rengöra när du har fått tag på att få ut den inre delen. På/av-knappen är ganska känslig för vätska. Om du är en estet är den här vibratorn också härlig och "diskret" och verkar inte överväldigande eller vulgär. Jag/vi är mycket nöjda med vibratorn.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful