Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus G-rider Prostatavibrator var 1

Nexus G-rider Prostatavibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nexus G-Rider är en annorlunda prostatavibrator för män.

Det som gör den annorlunda är att det är möjligt att använda den när man sitter upp. Genom att gunga fram och tillbaka kan du stimulera din prostata utan att använda händerna.

Den stimulerar både prostatan och bäckenbotten när man använder den sittande.

G-Rider är ergonomiskt utformad och har 5 olika vibrationsmönster.

Då den är gjord av silikon her den en mycket len yta som blir ännu lenare om du använder ett analt glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kräver förberedelser.
Anonymous - 13. mar. 2024
Handsfree orgasm är möjlig, lite förvånad över det, vibrationerna är inte särskilt kraftfulla, men också ganska onödiga. Bättre än den roliga fabriksduken. Köp ett rengöringssats, det lönar sig verkligen.
Maskinöversatt från sinful.dk
EN AV DE BÄSTA...
Anonymous - 13. mar. 2024
Så jag är en man... Jag äger en vibrator som denna, jag har använt den i över 2 år och jag kan försäkra dig om att du inte kommer att bli besviken när du köper denna vibrator. Den passar bra och stannar i rumpan, även när du går, ganska bra, med tanke på att detta inte riktigt är en analstift ... Känslan är sedan obeskrivlig, alla måste uppleva det själva - det känns riktigt bra. Anledningarna till den goda passformen och den fantastiska känslan, liksom den ofattbart stora orgasmen, kan hittas i designen av G-rider. Förutom en välformad stam är det mycket viktigt att fotdelen är formad på ett sådant sätt att den utnyttjar vibratorns framgångsrika form och funktionalitet, dvs. den är mycket bekväm att använda i sittande ställning. Ett varningens ord är förmodligen också nödvändigt: det är tillrådligt att ta bort motorn inuti vibra från dess hölje för att tvätta produkten; jag bröt själv motorn eftersom vattenstänk hade kommit in i elektroniken som styr vibrationsprogrammen via radiatorkammaren! Vibrationens intensitet beror förmodligen på upplevelsen, för mig var vibrationen lite låg, även om den var väl riktad - till prostata. Produkten är inte lämplig för de flesta som en första leksak på grund av dess storlek, men jag köpte G-rider som min första prostatavibrator och har inte slutat använda den, även om jag har haft erfarenhet av större vibratorer. Jag rekommenderar starkt produkten, definitivt värt priset. Produktens pris jämfördes 11.2016 - Sinful var den BÄSTA onlinebutiken att köpa produkten.
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful