Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus G-Stroker Fjärrstyrd Unisex Vibrator var 1

Översikt

Är ni på jakt efter den perfekta vibratorn som ni båda kan njuta av? Nexus G-Stroker är ergonomiskt designad för den ultimata anala eller vaginala stimuleringen.

Innovativ och revolutionerande teknologi med 4 inre pärlor som rör sig upp och ned längs skaftet och på så vis stimulerar anus.

Samtidigt stöter dess böjning emot antingen kvinnans G-punkt eller mannens P-punkt med kittlande vibrationer - alltihop kan du (eller din partner) styra via fjärrkontrollen.

Nexus G-Strokers diskreta design erbjuder 6 kraftiga och tystlåtna vibrationer som tillsammans med pärlorna kan kombineras på 27 olika sätt.

Den har en full längd på 13 cm och maxbredd på 4,2 cm. Unisexvibratorn är uppladdningsbar och vattentät.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön
Bella - 17. jul. 2022
Gillar stimuleringen av kulorna som rör på sig vid basen, och vibrationerna är lagom kraftfulla. Tycker att själva formen på delen som ska föras in gör att det gör lite ont att ”knulla” med den, alltså föra den in och ut, blir mer att den sitter stadigt på plats i mig och kan vara skönt att bara vinkla eller gunga lite på den. Fjärrkontrollen slutade funka efter någon månad.
Spännande
Bella - 22. mar. 2022
Gillar de glidande kulorna när jag använder den vaginalt, analt blev de obehagliga. Vibrationerna är riktigt härliga i båda hålen och jag gillar att de går att ställa in på olika program. Delen som ska stimulera klitoris är överflödig, i alla fall för min anatomi, då den inte kommer åt tillräckligt utan att behöva vinkla dildon så att det gör ont mot blygdbenet. Men tillsammans med en vanlig vibrator mot klittan har det blivit starka orgasmer
Väldigt bra när jag lyckades få den på plats
Nillen - 28. aug. 2020
Den var nästan för stor för mig. Jag ägnade ganska lång tid åt att försöka få den att glida in i anus, men det fungerade till slut. Det fanns många olika vibrationer, de mest kraftfulla var för intensiva till en början, men fantastiska när orgasmen närmade sig. De andra stimulerade och var upphetsande. När den väl var på plats var det ett rent nöje. Ser fram emot att prova igen!
0

Nexus G-Stroker Fjärrstyrd Unisex Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful