Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nexus Revo 2 Roterande Prostatavibrator var 1

Översikt

Ge din prostata det njutning den förtjänar med Revo 2 från Nexus. Denna ergonomiskt formade prostatavibrator har ett roterande huvud och trevliga vibrationer som kommer att ge liv åt din blizz.

Massageapparaten har en hård bas av ABS-plast. Skaftet och toppen av basen är täckt av mjukt silikon, och det finns små njutningsförstärkande knottror på den del som gnuggar mot mellangården.

Skaftet är skulpterat för att träffa punkten perfekt. Tillsätt ett generöst lager av vattenbaserat analglidmedel för att göra införingen extra smidig. När du är redo, aktivera huvudrotationerna och njut av antingen en långsam, obönhörlig hastighet eller ett snabbare gnugg mot prostata.

Av de 6 tillgängliga stimuleringslägena är 2 endast med rotation och de andra 4 tillför vibrationer till mixen. Försök med en jämn vibrationshastighet eller en rytmisk puls för att krydda de långsammare eller snabbare rotationerna. Växla igenom de olika stimuleringslägena med knappen i basen.

Rengör den stänksäkra massageapparaten med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring, men sänk inte ner den i vatten. Ladda den med den medföljande magnetiska USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
hmm
Anonymous - 11. apr. 2021
fint material. den del som ska stimulera mellan köttet är för tjock, man kan inte sitta ner samtidigt. om man ställer sig upp finns det risk att den faller ut. rotationen är nästan omärklig. men vibrationerna är bra. det är irriterande att man måste gå igenom ett system av rytmer innan man får det man vill ha.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ok, men inte bra
Anonymous - 11. nov. 2021
OK storlek, men kunde ha varit lite tjockare. Vibrationen är bra och låter inte mycket. Rotationen är bullrig och nästan omärkbar.
Maskinöversatt från sinful.no
Goda vibbar
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten är av god kvalitet, effektiv, långlivad och lätt att installera. Det tar dock lite tid att vänja sig vid den.
Maskinöversatt från sinful.fi
Jiihaa
Anonymous - 11. sep. 2021
Gör vad den ska
Maskinöversatt från sinful.fi

Nexus Revo 2 Roterande Prostatavibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful