Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Obaie Wartenberg Pinwheel i Rostfritt Stål var 1

Översikt

Låt Obaie Wartenberg Pinwheel i Rostfritt Stål ge ert förspel en ny pirrande dimension.

Kör hjulet från topp till tå och experimentera med trycket som lätt kan anpassas allt efter smärttrösklar och kinknivåer. Känn hur den stickande känslan får temperaturen att stiga grad för grad i sovrummet. 

Pinwheelet kan med fördel kombineras med manschetter eller annan bondageutrustning. Då får du full kontroll över din partner när du sakta men säkert tänder dem stick för stick. 

Hjulet är tillverkat av svart metall för att få till ett snyggt och stilrent utseende, och det har en vikt som gör att det ligger riktigt bra i handen.

Obaie Wartenberg Pinwheel i Rostfritt Stål mäter 18,5 cm och själva hjulet är 3 cm i diameter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Väldigt effektiv i sin enkelhet.
Matte - 8. sep. 2021
What You see is what You get. Brilliant i sin enkelhet. Saknar dock något enklare fodral för förvaring, det hade gett helheten full pott.
Uppfyller inte förväntningarna
Fredrik - 1. mar. 2021
Stabil och ligger bra i handen. Tyvärr är inte piggarna vassa alls. Förlorar sin poäng helt och hållet.
Kass kvalité
Carola - 25. jul. 2020
För det första är piggarna inte ett dugg vassa, förutom en. För det andra lossande hjulet efter ca 2 min användning så vi fick krypa runt och leta efter skruv och hjul. Vi lagade den med lim och sen använde vi den igen. Man får trycka rätt hårt för att känna något alls. Passar inte ens nybörjaren.
Vild
Karina - 18. dec. 2020
Jag fullkomligt älskar den. Just nu är jag singel, och i dessa tider kan du inte gå på swingerklubbar, så du måste göra det själv, och jag fullkomligt älskar det
0
Sisådär
Giirlyy - 14. dec. 2020
Att uppleva något som är nära kink. Ingenting kan kännas på huden med hjälp av hjulet. Även om priset inte var högt var jag (för första gången sedan jag började köpa på Sinful) besviken på produkten. Synd.
0
Lite nedslående
Kaneli - 7. jan. 2021
För detta kinky par var produkten ganska nedslående. Utseendet och kvaliteten på produkten såg lovande ut när paketet avslöjade ett snyggt tungt och stilrent hjul. I verkligheten visade sig piggarna tyvärr vara en besvikelse. Piggarna sved inte riktigt, oavsett hur du ökade trycket när det snurrade längs din partners kropp. Hjulet fungerade bäst, främst i de tidiga stadierna av spelet, mer av ett kittlande element, snarare än ett pirrande stimulerande. Så inte vad vi förväntade oss, men det här kommer inte att gå till spillo.
0
Hmm
Anonymous - 13. mar. 2024
"Nålarna" är inte så vassa som jag hade hoppats. Det krävs mycket kraft innan det känns
Maskinöversatt från sinful.dk
Kan inte känna någonting
Anonymous - 13. mar. 2024
Ja, som rubriken säger kan jag inte känna någonting när det rinner över min hud.
Maskinöversatt från sinful.dk
God kvalitet
Anonymous - 8. aug. 2022
Ett riktigt bra pinwheel som utstrålar kvalitet. Tyvärr är spetsarna inte särskilt vassa eftersom man har valt att måla hjulet efter att det har slipats. Så om du vill få tillbaka spetsarna måste du fila bort alla spetsar från den svarta färgen som har sprayats på. Och då kan jag lova dig att de kommer att vara spetsiga och härligt irriterande. Det är som natt och dag. Det tar ett tag att sitta med en nålfil och slipa varenda punkt, men det lönar sig i slutändan. Om man inte gör det är hjulet värdelöst och kan i bästa fall användas för att göra små prickar i en surdegsstart.
Maskinöversatt från sinful.dk
Du känner inte riktigt
Anonymous - 13. mar. 2024
Även om jag tryckte lite hårdare kände jag ingenting, jag rullade på bröstet och sedan ner över magen till låret och jag kände ingenting.
Maskinöversatt från sinful.fi

Obaie Wartenberg Pinwheel i Rostfritt Stål

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful