obaie

Obaie låter dig förverkliga dina vildaste fantasier och allra mest kinky drömmar. Kollektionen består av en rad klassiska och populära fetischprodukter, i stilren design och av hög kvalitet. Få inspiration till kittlande lekar, återskapa filmscener som fick det att tända till lite extra hemma i tv-soffan, och utforska den spännande BDSM-världen med Obaie. Det är aldrig för sent att prova något nytt.

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 70 produkter
Du har sett 48 av 70 produkter
Ladda fler

obaie - Läcker BDSM-utrustning

Följ order eller få smisk

Gillar du lack och läder? Piskor eller paddlar? Strap-on eller strapped in? Möjligheterna är många med de läckra och exklusiva BDSM-produkterna från danska obaie, som produceras av Sinful. Här hittar du de absolut bästa kinky sexleksakerna, som kan väcka liv i de riktigt fräcka fantasierna inne i sovrummet - om det nu är där ni helst leker era mest kinky lekar.

Produkterna från obaie är perfekta till er som experimenterar med BDSM och fetischlekar, och som därför behöver något utöver en dildo eller vibrator. Kollektionen spänner över ett brett spektrum, så det finns produkter för många timmars kinky lekar med de fräcka varorna. Och här finns naturligtvis saker både till den dominante och den submissive i förhållandet. Du hittar allt från en fräck strap-on att använda till pegging, till närmast oskyldiga handklovar att kedja fast din slav med, och allt däremellan. När ni väl börjar leka med obaie, då lär ni få rosor på såväl kinderna som skinkorna.

Flera olika material

Alla obaies produkter är utvecklade med fokus på att detaljerna ska samspela och ge en perfekt helhet. Allt från materialvalet till den svarta färgen och låsmekanismerna tänks noggrant igenom under varje steg i designprocessen. Målet är att du som kund ska stå med bästa tänkbara produkt i handen, när du väl har mottagit ditt paket och packat upp din vara.

Hos Sinful är vi väl införstådda i att folks preferenser kan skilja sig väsentligt åt när det kommer till sexleksaker. Detta har vi naturligtvis haft i åtanke även när vi har tagit fram produkterna från obaie. Det är anledningen till att du kan hitta kinky vuxenleksaker i både spandex, konstläder och metall i denna kollektion, så att alla användare kan få rätt saker till sina fetischlekar. Beroende på vilken typ av lekar man ger sig i kast med, kan det också bli nödvändigt att ha flera olika material tillhanda. Ytterligare en anledning till att variationen är så stor i obaie.

Piffa till sexliver med obaie

Även om produkterna från obaie är tillverkade främst för att utforska BDSM-världen, så talar vi fortfarande om produkter som är i den mildare änden av skalan, när det kommer till BDSM. Det innebär att obaies produkter passar perfekt till er som är nyfikna på den här världen, och som vill hitta det som träffar rätt hos er, för att tänder just era lustar.

Oavsett om det ska till en liten dask på rumpan, eller vi snackar om gag-balls och bondagetejp, så kan du hitta det du söker här. Produkterna är utvecklade för att vara lätta att använda, så att ni ska våga använda dem för att kunna bygga upp till ännu mer stimulerande lekar. Att introducera fetishleksaker till sexlivet kan vara precis vad som behövs för att piffa till det hela, och återfå den glöd som kanske har falnat. Använd de nya redskapen för att utforska er sexualitet tillsammans,och upptäcka nya sidor av varandra. Det blir början på ett kinky äventyr, som ni kanske inte ens visste att ni hade lust att ge er ut på.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se