Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pasante Infinity Delay Kondomer 12-pack var 1

Översikt

Pasante Infinity Delay kondomer hjälper dig att hålla på längre och njuta mer av sex, genom att utlösningen fördröjs. Kondomerna har en speciell sorts glidmedel både på in- och utsidan. Glidmedlet har en lätt bedövande funktion, som gör att penisen blir mindre känslig.

Själva kondomen har en slät yta och neutral doft.

Alla Pasante kondomer har glidmedel på sig när du köper dem, men om du vill ha en våtare och mer naturtrogen upplevelse kan du utan problem använda extra. Tänk bara på att alltid välja ett kondomsäkert glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra kondom, men ingen effekt
Ronald - 6. feb. 2015
Kondomen är en bra produkt. De sitter bra. De är i bra kvalitet och till ett bra pris. Dessvärre har jag inte upplevt delay-effekten. Det går på samma tid, men köp dem, för det är en ok kondom.
Bra kondom, men ingen effekt
Ronald - 6. feb. 2015
Kondomen är en bra produkt. Passar bra. Det är i bra kvalitet och till ett bra pris. Tyvärr har jag inte upplevt fördröjningseffekten. Det tar lika lång tid, men köp det för det är en ok kondom.
0
Saktar ner lite
Mr. P - 8. oct. 2019
Dessa hjälper mig något att fördröja utlösningen, ingen omöjlig bedrift, men det märks tydligt. Annars ger det en normal känsla, men också en lätt domningskänsla i penis några ögonblick efter applicering. I alla andra avseenden, en ganska enkel kondom. Jag kommer att köpa igen.
0
Förseningar
Make - 28. feb. 2018
Kondomer fördröjer klimax, åtminstone för mig själv. Bäst effekt får man när man fått lite upphetsning och låter kondomens glidmedel verka ett tag. Den bedövande effekten känns inte om du redan är på gränsen till ett klimax. Det är heller ingen bra idé att ta på sig kondom för tidigt, eftersom det kan göra det svårare att få erektion om du inte redan är tillräckligt upphetsad.
0
Supernöjd
Master - 21. oct. 2019
Många år sedan jag använde kondom, detta var ett nöje att använda. Fantastisk passform och du varar längre innan utlösning
0
ok
Anonymous - 13. mar. 2024
.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket tätt vid roten
Anonymous - 13. mar. 2024
Som nämnts i rubriken, tight vid roten och lämnar röda märken. I allmänhet inte särskilt stor. Fördröjningseffekten är ganska bra.
Maskinöversatt från sinful.dk
För liten, för trång, för smärtsam
Anonymous - 12. may. 2022
Kondomen är tight som fan runt roten och är alldeles för kort. Det ska nämnas att jag är HELT genomsnittlig på alla parametrar. Det är helt enkelt inte möjligt för mig att ha bra sex med den här kondomen, då jag bara kan fokusera på att den är tight och känns som att den är på väg att trilla av (för att den inte kommer ner till roten)
Maskinöversatt från sinful.dk

Pasante Infinity Delay Kondomer 12-pack

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful