Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Pasante

Pasante har specialiserat sig på att göra kondomer i alla storlekar, former och smaker, men du hittar även några glidmedel i märkets sortiment. Kvaliteten på kondomer är högsta prioritet för Pasante, vilket har gjort det till ett extremt populärt varumärke över hela världen.

Pasante - preventivmedel för både kvinnor och män

Pasante erbjuder produkter för både män och kvinnor

Pasante är ett engelskt varumärke som specialiserar sig på tillverkning av preventivmedel för både män och kvinnor. Pasante är den största konkurrenten till Durex, som de flesta känner till och som idag är världens största tillverkare av kondomer.

Pasante är ett av de snabbast växande varumärkena i denna nisch och det är inte utan anledning. Visionen har från början varit att bygga upp en organisation som svarar på förändrade åsikter om sexuell hälsa och att utveckla produkter.

Kvaliteten på produkterna har naturligtvis alltid varit märkets högsta prioritet och är förutom det breda sortimentet också det som har gjort deras produkter till mångas absoluta favorit när det gäller preventivmedel i en eller annan form. Pasante erbjuder några av de mest konkurrenskraftiga priserna i branschen, vilket naturligtvis också spelar en avgörande roll för valet av preventivmedel.

Det finns en Pasante kondom för varje smak

Sortimentet består av ett stort urval kondomer i alla storlekar, former, tjocklekar och smaker. Kondomerna finns som ultratunna, med spår eller med värme- och kyleffekt. Alternativen är oändliga, så det finns säkert en produkt som passar dig och dina behov.

Om du normalt använder tx. Durex Intense kondomer kommer du att känna igen dig när du använder en Pasante kondom. Produkterna från båda märkena är mycket lika varandra, särskilt när det gäller form och förpackning. Kvaliteten är absolut topp hos båda, men när det gäller priset är en Pasante kondom definitivt att föredra eftersom deras produkter är betydligt billigare.

Förutom kondomer för män erbjuder Pasante femidoner för kvinnor och slicklappar för användning vid oralsex. Slicklappar är det bästa valet om du vill utöva säkert oralsex och finns i fyra olika smaker, bland annat mint, blåbär, choklad och jordgubbar.

Sex med Pasante kondomer som preventivmedel

Pasante kondomer tillverkas av gummilatex, dammas med majsstärkelse och smörjs sedan med silikonolja.

När du använder glidmedel tillsammans med Pasante kondomer rekommenderas att du använder antingen vattenbaserat glidmedel eller silikonbaserat glidmedel. Undvik att använda oljebaserade smörjmedel tillsammans med kondomer, eftersom de kan skada produkten och lösa upp latexen som kondomerna är gjorda av.

Har du frågor om produkterna eller är du osäker på vad du ska välja? Tveka då inte att kontakta oss. Vår kundtjänst har stor kunskap om vårt produktsortiment och är redo att hjälpa dig med frågor eller ge dig råd om hur du väljer rätt produkt.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful