Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator var 1

Översikt

Rocks Off 50 Speeds of Play är den största bulletvibratorn som finns ute på marknaden just nu - den är nämligen hela 17 cm lång. Förutom att vara en klitorisvibrator kan den också användas för invändig stimulering till följd av sin storlek.

Vibratorn har hela 50 olika vibrationsmöjligheter som varierar från vibrationer med konstant styrka, till vibrationer med en stigande, minskande eller pulserande styrka. Alla vibrationsvarianter kan såklart också ställas in på olika hastigheter. Du "bläddar" enkelt genom vibrationsmöjligheterna med hjälp av gummiknappen som sitter på undersidan av bulletvibratorn. Till följd av de många olika inställningarna finns det definitivt någonting som passar just dig.

Det smarta med Rocks Off 50 Speeds of Play är att du kan spara din favoritinställning genom att hålla inne knappen i ca. 2 sekunder. På så sätt behöver du inte gå igenom alla vibrationsmöjligheterna varje gång som du ska använda bulletvibratorn. Om du vill nollställa den håller du bara inne knappen i ca. 5 sekunder tills du märker att den burrar till.

Vibratorn är 100 % vattentät och kan därmed också användas i duschen eller i badkaret. Därmed rengör du den också enkelt med hjälp av varmt vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

50 Speeds of Play kan användas såväl på egen hand som tillsammans med en partner. Vi rekommenderar att du använder ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel tillsammans med bulletvibratorn för bästa möjliga upplevelse.

Var uppmärksam på att du ska skruva åt locket ordentligt för att vibratorn ska fungera. Den använder sig av 2 x AA-batterier som medföljer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa köp av vibrator .
Lene - 22. feb. 2017
Om du gillar kraftfulla vibrationer är det här vibratorn för dig. Många och varierade. Det här är min nya favorit.
Oh yeah!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag säger dig, den här saken är på gång - kom igen! Den är fantastisk - slät yta, lätt att använda. 50 underbara inställningar - jag kan inte välja en favorit ;) Jag använder den både på klitoris och vaginalt - båda är lika fantastiska.
Maskinöversatt från sinful.dk

Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful