Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Bullet Bunny Silikonvibrator var 1

Översikt

Rocks Off Bullet Bunny är perfekt för dig som bara vill prova på en vanlig rabbitvibrator. Vibratorn är en effektiv 2-in-1-produkt och kan användas både som rabbit och effektiv klitorisvibrator genom att plocka bort det mjuka fodralet.

Bullet Bunny är 100% vattentät och går bra att ta med sig in i duschen. Rocks Off Bullet Bunny har 5 olika vibrationsmönster.

Om du vill få maximal njutning med Bullet Bunny kan du använda glidmedel tillsammans med vibratorn. Tillverkaren Rocks Off rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel med vibratorn.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ja, tack!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det här rosa fodralet ger mig några fantastiska timmar. Det är inte bara lätt att använda, det är mjukt och ger mig några fantastiska orgasmer. Det var dock lite större än jag förväntade mig och spåren på toppen gav mig lite problem till en början. Jag älskar att använda detta ensam och med min partner. Denna produkt överträffar alla mina förväntningar! Ibland slås den dock inte på eller så fastnar knappen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fräck kanin
Anonymous - 7. jan. 2018
Mycket lätt att använda och trevlig. Perfekt formad, även om pupiumöronen var för långa för min anatomi. Tre olika grundnyanser och resten i olika nyansuppsättningar. 10 inställningar istället för fem, vilket naturligtvis är ett plus. Först trodde jag att produkten var felaktig när jag inte kunde få på den, men locket behöver bara skruvas på riktigt bra.
Maskinöversatt från sinful.fi
Två till priset av en
Anonymous - 8. oct. 2020
Det absolut bästa med denna leksak är dess konstruktion. Vibrationerna kommer från en härlig liten vibrator som är en garanterad källa till orgasm i sig själv. Kaninhylsan är gjord av fantastiskt känsligt material och är en riktigt bra storlek totalt sett. Den enda nackdelen med leksaken är att med kaninhylsan är vibrationerna något dämpade och eftersom den klitoris stimulerande kanindelen i sig inte har någon vibrationsrest alls utan är gjord av förseglad silikon, är vibrationerna som når klitoris ganska tråkiga. Personligen har jag haft bulletvibratorn ensam mer, men leksaken är också trevlig med kaninhylsan. Det finns faktiskt 10 nivåer av vibrationer vilket är fantastiskt.
Maskinöversatt från sinful.fi
Stenar av
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta fungerar bra. I början var det svårt att få på den, hårt korkad. Efter det kan ditt eget lock dyka upp ... fungerar.
Maskinöversatt från sinful.fi

Rocks Off Bullet Bunny Silikonvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful