Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Ignition Uppladdningsbar Vibrator var 1

Översikt

Oavsett om du vill skämma bort din partner med fräcka vibrationer över hela kroppen eller intensifiera ditt eget klimax, är Rocks Off Ignition Uppladdningsbar Vibrator en hit.

Den lilla bullet vibratorn har en kraftig motor och är perfekt för att ge dig yttre stimulering. Placera vibratorn där den känns allra bäst och ge dig hän i den intensiva njutningen.

Vibratorn har 10 olika vibrationer som styrs enkelt via knappen i botten. Den är vattentät så den kan användas i badet.

Rocks Off Ignition är 9 cm lång och har en diameter på 1,6 cm. Den laddas lätt med den medföljande USB-sladden och har en batteritid på hela 60 minuter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
En kvinnas bästa vän
Linda - 29. dec. 2018
Ett måste för kvinnor. Den går att ta med överallt närsomhelst. Jag använder min dagligen och ibland flera gånger varje dag. Då jag nu haft den i ca 3 till 4 år så håller inte längre batteriet så bra så måste köpa en ny. Det ända som är lite synd med den är att man inte kan använda den samtidigt som den laddas. Därför kan man även ha en som går på batteri men de är inte alls lika starka och sköna. Den är är ju även lite spettsigare vilket jag anser är skönt att spetsa klitoris lite då jag gillar lite hårdare tag.
Laddar ur fort
Maja - 2. oct. 2016
Batteritiden ska vara på 60 minuter men vibrationerna blir svagare gradvis långt innan det, så man måste ladda den innan varje gång känns det som.
Liten och bekväm
Anonymous - 13. mar. 2024
Vår rocks OFF 120mm slutade fungera och vi valde denna som ersättning. Inget batteri och inget som kan gå sönder. De första gångerna var vi tvungna att lära känna den. Jämfört med rocks off skulle vi förmodligen bara ha köpt den här från början
Maskinöversatt från sinful.dk
Liten och genial
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte den som en adventspresent och måste erkänna att den skänker mycket glädje i mitt hem. Både jag och min pojkvän tycker om att använda den och vi får båda ut något av den. Liten och praktisk och har tillräckligt med alternativ att välja mellan. Det är bra att den är uppladdningsbar så inga batterier att kämpa med. Definitivt något som hör hemma i lådan/resväskan om vi ska åka på semester.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra, liten, häpnadsväckande!
Anonymous - 6. aug. 2018
Den här lilla vibratorn är min vinnare varje gång! Om du gillar vibrationer med precision och kraft så är det här den rätta för dig. Använd med en partner eller ensam gör dig aldrig besviken! Långvarig och starkt rekommenderad; köp detta för dess orgasmgaranti och din uppladdningsbarhet!
Maskinöversatt från sinful.dk
Köp... köp... köp
Anonymous - 1. may. 2019
Köp...köp...köp Jag kan bara ge mina bästa rekommendationer. Av denna leksak... det finns ganranti för orgasm och nöje varje gång jag använder det helt enkelt fantastiskt
Maskinöversatt från sinful.dk
Ja!
Anonymous - 1. jun. 2019
Den är helt enkelt fantastisk, både när du är ensam och med en partner. Den är perfekt för att få dig att komma på 5 minuter när du är ensam, medan den är lite mer lekfull när du är tillsammans med en partner. Håller kraften som en dröm.
Maskinöversatt från sinful.dk
Valuta för pengarna!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har alltid varit nervös för att köpa billiga sexleksaker. Men den här är riktigt bra, både för snabba resor och för att leka med din man. Tyst och utsökt. Skulle ge den 4 stjärnor, men med tanke på priset får den 5!
Maskinöversatt från sinful.dk
Garanterad
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten var perfekt för användning ensam eller tillsammans med en partner, och tillräckligt liten för att enkelt kunna tas med på spel.
Maskinöversatt från sinful.fi
Fungerar när den fungerar
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag hade 2 av dessa, båda döda inom cirka sex månader efter introduktionen. Laddning är definitivt ett plus, jag köper inte batteridrivna sådana, men att hitta laddningshålet var lite svårt i början. Det lilla, svarta, blixtmönstrade området är helt klart laddningshålet, men det var inte klart om det behövde höjas på något sätt. Det finns ett pyttelitet hål i mitten av det område där laddaren sticker in. Så riv inte upp något. Kraftfull bullett, gör jobbet. Tre vibrationsnivåer och några mönster, allt via samma strömbrytare. Fingrarna blir lite avdomnade om du håller på länge. Annars härligt, men leksakens korta livslängd är synd!
Maskinöversatt från sinful.fi

Rocks Off Ignition Uppladdningsbar Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful