Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Love Balls Stålkulor var 1

Rocks Off Love Balls Stålkulor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du är på jakt efter läckra och exklusiva love balls som både stimulerar och tränar din bäckenbotten så ska du prova Rocks Off Love Balls Stålkulor. De två stålkulorna har en bra tyngd som stimulerar din bäckenbotten när de har förts upp i slidan och de är därför speciellt lämpliga till dig som redan har lite erfarenhet av knipkulor.

Du väljer själv om du vill använda båda kulor eller bara den ena. Du kan också börja med den ena och föra in den andra senare. Rocks Off Love Balls Stålkulor hålls ihop av ett flexibelt silikonsnöre. I ena ändan har de ett litet metallhandtag som gör det enkelt att dra ut kulorna när du är färdig med dem. 

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Rocks Off Love Balls Stålkulor då det gör det enklare och behagligare att föra in dem.

Tips! Få en ännu mer kittlande upplevels genom att värma upp eller kyla ned dina Love Balls. Sätt in dem i kylskåpet eller värm dem i varmt vatten i 10 minuter. Känn efter om temperaturen passar genom att hålla kulorna mot huden på insidan av underarmen innan du använder dem intimt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inget annat än beröm
Anonymous - 11. jan. 2019
Bra, hög kvalitet, plus värme/luftkonditionering.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful