Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Naughty Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator var 1

Rocks Off Naughty Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få extra intensiva prostataorgasmer med Naughty Boy Intense Prostatavibrator från Rocks Off.

Den läckra silikonvibratorn stöter effektivt mot prostatan, samtidigt som den stimulerar mellangården för extra njutning.

Här är det tal om en ny och förbättrad version av den mycket populära "Naughty Boy"-vibratorn. Den berömda designen och läckra materialet är detsamma, men nya features gör att den erbjuder en ännu bättre anal upplevelse.

Nu kan du t ex växla mellan hela 10 vibrationsfunktioner. Allt från stillsamt brummande till häftig pulsering. Alla "naughty boys" kan med andra ord få precis den stimulering som passar dem bäst.

Den avtagbara metalbulleten är uppgraderad och numera uppladdningsbar via den medföljande USB-kabeln, och kan köra en hel timme med fullt batteri.

Vattentät vilket ger fräcka lekmöjligheter i badet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nybörjarleksak
Klas - 16. dec. 2018
Lätt att använda och bra för nybörjare vid prostatamassage. Väldigt lent och starka vibrationer
Roliga och spännande leksaker!
Anonymous - 13. mar. 2024
Innan jag köpte den här pluggen hade jag erfarenhet av en liten och en medelstor plugg med bara mycket svag vibration. Jag letade därför efter något med lite mer "godhet" och starkare vibrationer ... ... och jag fick det! Storleken/formen är perfekt för en nybörjare med lite erfarenhet! Jag är positivt överraskad av de många olika typerna av vibrationer och hur kraftfulla de är! Jag har bara provat 3-4 av dem under en längre tid, så det innehåller fortfarande massor av nya upplevelser för mig. Påslagningsknappen måste tryckas ned ordentligt med ett pekfinger, så jag föreslår att du gör detta innan du sätter i den. Att byta vibration är dock mycket lättare eftersom det bara kräver en enda tryckning, så du kan enkelt göra det mitt i spelet! Jag har ibland upptäckt att den faller ut när jag kommer, vilket är lite irriterande. Men jag satsar på att det bara är en fråga om övning :-) Det är superlätt att rengöra, det finns inget att oroa sig för. Jag skulle VARMT rekommendera detta till nybörjare som är nyfikna på att ta det till nästa nivå.
Maskinöversatt från sinful.dk
Eländig produkt...
Anonymous - 5. may. 2020
Irriterande manual i paketet... Faller ut hela tiden så att man måste sitta på den... Förväntade sig att känna vibrationerna bättre än man kunde... Allt som allt, ett dåligt köp.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful