Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Rock Chick G-punkts Vibrator var 1

Översikt

Rock Chick Vibrator är en flexibel G-punkts vibrator.

Vibrationen kommer från den lilla RO-80mm mini vibrator som sitter i ena änden av Rock Chick.

Rock Chick är hästsko-formad och är lätt att hantera. Vibratorn är 100 % vattentät så den är lätt att rengöra.

Om du vill uppnå maximal njutning med Rock Chick Vibrator kan du använda glidmedel tillsammans med den. Producenten Rocks Off rekommenderar att di använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Rock Chick.

Allergivänlig produkt producerat i England.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Rekommenderas varmt!
Anonymous - 5. jul. 2014
Skön mjuk yta. Jättebra för "outdoor" användning, lite svårt att lista ut hur man kombinerar indoor/outdoor användning, krävs nog lite övning. Men allt som allt en superfin leksak som snabbt smyger sig in på favoritplatsen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Favorit
Anonymous - 13. mar. 2024
Definitivt en favorit. Den mjuka släta ytan. Kan användas på flera olika sätt. Och bra om du vill fylla i flera hål samtidigt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Lever inte upp till förväntningarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Lever inte upp till beskrivningen, vibrationerna är inte så kraftfulla, inte värt 300 kronor Jag är vanligtvis alltid nöjd med mina inköp härifrån, men de bör berömmas för snabb leverans som alltid.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Olämplig form. För kort. Svag vibra, vill inte känna någonting även vid högsta effekt. Stannar inte på plats, det fortsätter att lossna, du måste trycka på det själv för att hålla det på plats. Dåligt köp, kommer inte att använda :C
Maskinöversatt från sinful.fi
Inte lika användarvänlig för alla
Anonymous - 13. mar. 2024
Eftersom jag är ny på g-spot-orgasmer trodde jag att det här fallet kunde hjälpa. Tja, det visade sig vara en tröttsam affär. För mig är det; 1) För brett mellan varje "ände" för att träffa punkterna 2) För mjuk för att kunna styras dit man vill. Jag kunde inte träffa båda punkterna samtidigt och jag var tvungen att använda mycket kraft. Det var frustrerande! 3) För svaga vibrationer Den har använts en gång och stannar tyvärr i skåpet. Synd, för det skulle vara fantastiskt om det var möjligt att forma det till dina egna "mål".
Maskinöversatt från sinful.no
Fungerar för mig!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har haft den i 8 år! Super kvalitet! Detta ger mig några rejäla orgasmer eftersom det stimulerar både g och klitoris samtidigt. Jag ser här att hon kämpar med storleken men för mig är den perfekt. Jag rekommenderar dock att du arbetar försiktigt, helst med smörjmedel.
Maskinöversatt från sinful.no
Oanvändbar
Anonymous - 8. may. 2019
Ledsen att lämna en sådan dålig recension, men jag köpte också detta (som Fia) eftersom jag var ny på g-spot orgasm (och fortfarande är ...), men det är mycket svårt att använda det sätt som det är utformat för att användas. Den är för lång för att träffa klitoris och de punkter jag vill ha på utsidan, och den är för mjuk för att kontrolleras tillräckligt för att stimulera g-punkten. Blev kasserad ganska snabbt.
Maskinöversatt från sinful.no

Rocks Off Rock Chick G-punkts Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful