Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sportsheets 5-delars Hog Tie & Manschetter kit var 1

Översikt

Detta populära bondagekit ger dig oändliga möjligheter.

Kitet består av 4 kvalitativa manschetter samt en hog tie med O-ring som manschetterna kan fästas vid.

Manschetterna är mycket mjuka och lämnar inga märken på huden.

Kvaliteten gör kitet lämpligt för tuffa tag.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra set
Lars B. - 23. mar. 2017
Det här setet uppfyller den önskade effekten och är mycket flexibelt vad gäller vidden på handlederna. Det kan även användas på små handleder, så tösen inte kommer loss. Setet kan användas till många olika funktioner. Manschetterna är behagliga att ha på. Det lever helt upp till mina förväntningar. Verkligen snabb och diskret leverans.
Bra för nybörjare
Anonymous - 13. mar. 2024
Ett bra sätt att utforska den mer kinky sidan av sex. Manschetterna är mjuka, flexibla och bekväma att bära. Stängningen är fast men lätt att öppna. En bra produkt för priset.
Maskinöversatt från sinful.dk
Skulle förmodligen ha köpt bättre kvalitet
Anonymous - 5. nov. 2013
Vid första anblicken verkar produkten ganska anständig. Jag skulle dock säga att den är för lätt att ta sig ur, och jag är rädd att den kan ge vika om hon verkligen vill ta sig ut. Om jag hade vetat det hade jag kanske investerat pengar i en dyrare/bättre/mer solid liknande paketlösning.
Maskinöversatt från sinful.dk
En fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Min pojkvän överraskade mig med detta set en kväll efter jobbet och vilken trevlig överraskning det var. Vi hade inte försökt binda tidigare så det var trevligt att börja försiktigt med mjuka manschetter.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra uppsättning
Anonymous - 6. apr. 2013
Detta set har önskad effekt och är mycket flexibelt för handledsbredd. Det kan även användas på små handleder så att kycklingen inte släpper taget. Setet kan användas för många funktioner. Manschetterna är bekväma att bära. Det lever helt upp till mina förväntningar. Riktigt snabb och diskret leverans
Maskinöversatt från sinful.dk
Funktionell och bekväm
Anonymous - 13. mar. 2024
Manschetterna är mjuka, funktionella och bekväma. De är skonsamma mot huden och lämnar inga djupa märken, som rep kan göra. Kan användas precis som du vill ha dem. Du kan ta bort O-ringskopplingen och använda rep istället om du inte vill att repet ska vara i direkt kontakt med huden. Din partner eller du själv kommer inte att ha en enkel flykt, så du kan spela ditt kinky spel i full njutning. Priset är inte dåligt, eftersom manschetter som är gjorda av läder kan kosta dig 100-300 DKK mer. Ha så kul med det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket värde för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Köpte de billiga för att prova och de var lite bättre än förväntat faktiskt. Hon gillade den och det kommer inte dröja länge innan vi går all-in med lyxversionen
Maskinöversatt från sinful.dk
Kardborreband?
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag blev först förvånad över att det var kardborremanschetter. Min flickvän, å andra sidan, var mycket nöjd. Krokarna verkar väldigt praktiska! Det är väldigt lätt att komma loss på några sekunder med hogtie när jag sträcker mig in i kardborrebandet. Det gör det mindre kinky men bättre för nybörjare, vilket vi är. Jag tror inte att jag skulle ha kunnat bryta mig loss med ren styrka och krokarna gör det enkelt att bli kreativ. Manschetterna är mycket mjuka och bekväma. Vi kan inte vänta med att prova fler :) Har redan massor av idéer om andra sätt att använda den på.
Maskinöversatt från sinful.no

Sportsheets 5-delars Hog Tie & Manschetter kit

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful