Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sportsheets Diamond Crystal Piska var 1

Översikt

Med piskan Diamond Crystal från Sportsheets går "elegant" och "sexig" hand i hand.

Snygg ridpiska med blingig design i form av massvis med glittrande kristaller på handtaget. Nylonöverdraget skaft och stilig silverfärgad knapp i handtagets ände.

Men låt dig inte luras. Även om Diamond Crystal ser oskyldig ut och säkert kan smeka lite är det också en effektiv och hård lekkamrat.

Fiberglaskärnan gör skaftet fast och oböjligt. Det betyder att piskan inte viner så mycket men kan istället användas för att slå så hårt man vill.

Det är på så vis upp till den hårda men rättvisa Herren att avgöra vad Slaven har gjort sig förtjänt av.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Värt alla pengar
HoneyBunny - 21. mar. 2021
Piskan är extremt bra tack vare sin smidiga viktfördelning och handtaget med liknelseremsan ligger bekvämt och stadigt i handflatan. Värt alla pengar P.S. Till skillnad från recensenten ovan behöver jag vanligtvis inte mycket övertalning från min pojkvän för att spendera alla sina pengar på mig för sexleksaker eller i så kallade uppfinningar av mindre anständiga "fetischtillbehör" ... Å andra sidan håller jag med "trine" om att det liknelsebesatta skaftet verkligen ser extravagant ut och skänker en lugnande anständighet åt denna glorifierade käpp. Det är ganska betryggande för ett osäkert sinne när piskans sofistikerade design försäkrar att aktiviteten där ett högintelligent däggdjur härstammar från aporna smiskar en annat på baken trots allt är en sofistikerad affär ... Denna exil sofistikerade anständighet måste vara vad "extra tillbehör" verkligen betyder ...
0
"Extra tillbehör"
Trine - 13. mar. 2018
Vanligtvis är jag inte alls för sexleksaker och fetischtillbehör. Det händer dock att min man övertygar mig om att det är en bra idé med 'extra accessoarer' för sexlivet och så överraskar han mig med nyförvärvade uppfinningar från Sinful. Pricken över i:et var denna ridpiska med ett glittrande imiterat skaft. Det ser verkligen extravagant ut och bara att veta att luggen kommer från en så sofistikerad piska kan göra mig på även den mest grå och tråkiga regniga dagen!
0

Sportsheets Diamond Crystal Piska

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful