Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
TENGA Egg Stepper Onani Handjob för Män var 1

Översikt

TENGA Egg Stepper är en rolig onaniprodukt för män. Insidan är fylld med små, mjuka och lite trekantiga knottror, som stimulerar och masserar penis.

Ta ut ägget ur äggskalet och tillsätt det inkluderade glidmedlet i det lilla hålet. Låt sedan din penis glida in.

Stepper kan sträckas ut till en längd av 30 centimeter och passar nästan alla penisstorlekar. Använd ägget med handen när du onanerar som vanligt, så kommer handtrallan kännas mycket mjukare och mer intensiv än normalt.

Trots att det kan töjas ut upp till 30 cm, är det lilla ägget bara 6,5 cm långt. Det, plus det diskreta utseendet, gör det till en perfekt reskamrat.

TENGA Egg har gjorts som en engångsprodukt, men kan lätt användas fler gånger om du tar hand om det, tvättar det noggrant efter användning och häller i nytt glidmedel varje gång. Vi rekommenderar att du håller så lång nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta delen för mycket.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastisk
N.H - 29. nov. 2019
Jo, jag och pojkvännen köpte ett paket med 6 ägg, varav detta var ett av dem. Jag måste säga att jag har haft lite svårare med orgasm med andra än när jag själv gör det, men på med denna smarta lilla och i med lite glidmedel så kan pojkvännen få en att komma på nolltid! Kan användas igen med ordentlig rengöring, men det kan hända att det efter några gånger behövs en ny! Kan definitivt rekommenderas!
0
Fantastiskt, men kortlivat
Mr. 21 - 4. mar. 2019
Jag har nu provat en handfull olika Tenga-ägg och jag tycker att de alla är ganska bra. Jag fick den här i present nyligen. Det är svårt att säga om de ger en annan upplevelse, men en sak är vanlig och det är att de är oerhört bra att använda! Jag kommer alltid riktigt skönt när jag använder dem, men tyvärr också ganska snabbt. Det är säkert ett plus för någon – för mig känns det bara så bra att jag skulle vilja köra lite längre. Vill du ge den lite extra krut så kan jag rekommendera att använda den med analplugg. Äggen kan vanligtvis användas cirka 3 gånger om de tvättas noggrant efter användning, men de är inte utformade för att användas upprepade gånger. Det måste absolut prövas!
0
Förtjusande!
PartOneOfTwo - 5. dec. 2017
Den här produkten har tagit med mig och min pojkvän på nya sexäventyr! Det här är inte bara en onaniprodukt, utan minst lika mycket en förspelsprodukt för mannen! Ägget är silkesmjukt och med de olika designerna i varje variant finns det fri möjlighet att hitta det som passar dig bäst eller söka olika upplevelser med din partner. Jag kan absolut rekommendera ägget, oavsett om det är för onani eller med en partner.
0
Nästan perfekt
Sensei - 24. may. 2013
Ägget ger en superb mjuk känsla då det har ett väldigt sexigt material. Det borde bara vara lite längre eftersom jag är säker på att det skulle göra känslan mycket bättre! Ägget får mina rekommendationer!
0
Skön känsla
IWandYou - 11. jul. 2012
En rolig men bra produkt i fin kvalitet. Det är ingen världsomvälvande upplevelse, men det ger en riktigt skön känsla som kan liknas vid oralsex eller ett handjob med glidmedel. Går lätt att återanvända efteråt med ordentlig rengöring, dock slits toppen ut efter ett tag.
0

TENGA Egg Stepper Onani Handjob för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful