Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
TENGA Egg Surfer Onani Handjob för Män -NYHET var 1

Översikt

TENGA Egg Surfer är en genial och läcker onaniprodukt för män som gärna vill ha en mjukare och mer intens känsla än med vanliga handjobs. Surfer ägget är ett penisöverdrag i flexibelt silikon som kan användas av män i alla storlekar. Invändigt har Surfer ett retande vågformat mönster som skämmer bort dig med sina mjuka former i takt med dina rörelser. För varje rörelse du gör med ägget kommer dets unika strukturer på insidan reta och massera dig.

Surfer Egg är en del av TENGAs nya serie av ‘Hard Boiled’ onaniägg som har tillverkats i ett tjockare material som ger en mer fast känsla jämfört med de andra TENGA EGGs. 

Så här använder du TENGA Egg Surfer: För att kunna använda Surfer ska du ta av plasten och ta bort äggskalet. Häll sedan glidmedlet som ingår ner i det lilla hålet som finns i ägget och låt därefter penis glida in i hålet. Du kan sträcka ditt ägg upp till 30 cm i längden och på så sätt kan det både användas för att stimulera skaftet och ollonet.

TENGA Egg är den perfekta sexleksaken att ta med sig ut och resa till exempel. Det är så diskret att ingen gissar vad det är!

Bemärk: TENGA Egg Surfer har gjorts som en engångsprodukt men om du tar hand om det, tvättar det grundligt efter användning och påför nytt glidmedel kan det lätt användas fler gånger. Hur många gånger det kan användas beror på hur tuff du är mot sleeven när du använder det. Vi rekommenderar att du håller så långt nere på sleeven som möjligt för inte att belasta den yttersta del för mycket.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

TENGA Egg Surfer Onani Handjob för Män -NYHET

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful